KBS

Burger King har inngått avtale med Kolly AS om distribusjon av mat, drikke og non-food til alle sine restauranter i Norge.

Burger King Norge inngår milliardavtale med Kolly

Burger King har inngått avtale med Kolly AS om distribusjon av mat, drikke og non-food til alle sine restauranter i Norge fra og med april 2024.

Publisert Sist oppdatert

Burger King Norge har over lengre tid arbeidet med å få på plass en langsiktig samarbeidspartner på logistikk, som kan være med å videreutvikle, effektivisere, og redusere kostnader i hele verdikjeden. Det har de nå lyktes med.

– Burger King kontaktet oss fordi de søkte en god samarbeidspartner som kunne bistå med å effektivisere hele verdikjeden deres – i tillegg til trygg og stabil levering av mat og drikke. Det kan vi, og vi gleder oss veldig til å komme i gang med samarbeidet, sier kommersiell direktør Pia Almvang i Kolly i en pressemelding.

Også Kenneth Lorentzen, daglig leder for Burger King Norge, er tilfreds med avtaleinngåelsen.

– Vi er glade for å ha en samarbeidspartner på plass som kan bidra til å understøtte våre mål på effektivitet, kvalitet og vekstambisjon for det norske markedet. Forventningene til vår nye partner Kolly er svært høye.

Powered by Labrador CMS