Nyheter

Får i ettermiddag et nytt hjem i Torggata 24.

BURGER KING® åpner i Torggata i dag

– En ny BURGER KING® åpner i ettermiddag i Torggata 24 i Oslo, i totalrenoverte lokaler under eierskap av våre dyktige franchisetakere Deepak Sharma og Anil Kumar Sharma.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser markeds- og kommunikasjonsdirektør Ole Erik Samseth i King Food AS, selskapet i Umoe Restaurant Group som drifter Burger King i Norge. Restauranten er på 309 kvadratmeter og får 89 sitteplasser inne, fordelt på to etasje:

Vi gleder oss også over å ha fått på plass et lekerom i 2. Etasje, sier Samseth. Åpningstidene er satt til mandag til torsdag 10.00 -23.00, fredag lørdag 10.00-03.30 og søndag 11.00-23.00.

Dedikert team

Vi er veldig fornøyde og stolte av hvordan restauranten nå framstår som en del av Torggata der arkitektur og historie har vært viktige faktorer, og ikke minst med å ha fått på plass et flott og dedikert team til å drive denne restauranten, sier administrerende direktør i King Food AS Rune Sandvik.

Tett dialog med byantikvaren

Vi har bygget opp en flott restaurant med et moderne design, i tett dialog med byantikvaren. Vi håper og tror at restauranten vil falle i smak når vi åpner dørene og kan ønske velkommen til Burger King Torggata. Restauranten eies av Burgerventure AS ved Deepak Sharma og Anil Kumar Sharma og vil drives daglig av Shetil Sharma.

Vi har jobbet med dette prosjektet i over to år, og gleder oss til å åpne i veldig spesielle lokaler. Bygget som skal huse restauranten i Torggata er fra 1859, og var i ganske dårlig forfatning. Bygget er nå totalrehabilitert, og det er lagt stor vekt på å restaurere bygget i stilen fra byggeåret samtidig som alle krav til moderne restaurantdrift er ivaretatt. Dette gleder vi oss til å vise frem til våre gjester’, forteller Deepak Sharma.

300 søkere

Det har vært stor interesse for å få jobb på den nye restauranten, og franchisetaker fikk over 300 søknader. Personalet på restauranten utgjør 32 personer, fordelt på hel- og deltidsstillinger.

Hele teamet har nå vært rundt på opplæring i andre restauranter, og er i disse dager i ferd med å finjustere alt utstyr og trening i egen restaurant, slik at alt skal stå klart til å ta imot gjester mot slutten av uken.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS