


Nyheter
- Nå er det på tide med en revitalisering, og derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med Norges Varemesse/SMAK 2017, forteller daglig leder Gunnar Bakke i Baker- og Konditorbransjens Landsforening.
- Det er flere årsaker til at vi velger denne løsningen. Bl.a. var det et tungt økonomisk løft å gjennomføre Bako-messen i sin opprinnelige form. Nå velger vi å prøve ut et samarbeid med SMAK 2017, og så skal vi evaluere de erfaringene vi får med dette.
- SMAK 2017 vil være den viktigste møteplassen i Norden for alle som arbeider med mat og drikke bl.a. innenfor storhusholdning og convenience, og det er derfor en naturlig arena å være til stede for vår bransje. Vi gjør dette gjennom å etablere et eget område på messen under en felles profil. Under profilen «Bakeland», som omfatter rundt 1000 kvadratmeter, vil du finne leverandører, industri og dyktige fagfolk innenfor bakeri- og konditorbransjen som sammen vil skape et spennende mangfold, forteller Bakke.
- Vi ønsker å vise noen av de innovasjoner som har skjedd i vår bransje de siste årene, og vi ønsker å formidle viktige trender som påvirker oss når det gjelder brød og bakervarer. Og selvsagt skal vi formidle det ekte og gode håndverket som vår bransje representerer! Jeg tror dette blir veldig spennende, og at dette blir en flott og viktig arena for baker- og konditorbransjen, sier en entusiastisk Gunnar Bakke.
SMAK 2017 hilser Bako velkommen med et eget «Bakeland» og med dette samler vi bransjen og utvikler SMAK videre som ledende møteplass. På SMAK i februar 2017 samles hele bransjen fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører, avslutter Torill Engelberg, prosjektleder SMAK 2017.
SMAK 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori. Messen arrangeres 7. 10. februar 2017 på Norges Varemesse.
(Pressemelding.)