Mat på farten

Bastard Burgers åpnet i Torggata

OSLO: Street Food-kjeden fra Nord-Sverige fortsetter å vokse i Norge. Den 17. juni åpnet Bastard Burgers dørene til sin nye restaurant i Torggata.

Publisert Sist oppdatert

­

Bastard Burgers tar med seg sitt rendyrkede street food-konsept med New York-inspirerte smashburgere, stort plantebasert utvalg og streetkultur til Torgata i Oslo. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

New York-inspirerte smash burgers

Kjeden har allerede flere titalls filialer i nabolandet vårt og ser store muligheter i Norge de neste årene med sitt street food-konsept.

Med seg i bagasjen har de tittelen «Sveriges beste burger», etter en spørreundersøkelse som ble utført i mars i år. Og de er ikke redde for å skille seg ut.

Foto Simon Wanler, administrerende direktør i Bastard Burgers.

Digg mat og fet musikk

– Dette er New York-inspirerte smash burgers der det meste lages fra bunnen og er helt ferskt. Ekte streetfood som vi er helt sikre på at alle kan like. Vi har mye personlighet og karakter, og vil være et sted for alle som setter pris på skikkelig digg mat og fet musikk, sier Simon Wanler, administrerende direktør i Bastard Burgers.

Kjeden fokuserer på høy kvalitet med kjøtt fra norske gårder som males daglig av høyrygg, bakknoke og bringe. Bastard Burgers slår også et slag for alle som elsker burgere, men ikke spiser kjøtt. En hel side på menyen er dedikert til plantebaserte alternativer, med alt fra burgere til fries og shakes.

Foto Her serveres prisbelønte hamburgere og de har et av Sverige største plantebaserte tilbud.

Vokser i Sverige og Norge

Bastard Burgers har vokst kraftig i Sverige. Siden en mager start med et hull i veggen i Luleå i Nord-Sverige, har de etablert snart 70 restauranter på seks år, inkludert spisesteder i både Norge og New York.

Etter to lange pandemiår med strenge begrensninger for restaurantbesøk, kan Bastard Burgers nå endelig åpne dørene til Torggata i Oslo.

– Vi vokser raskt og begynner å bli store, men det viktigste for oss er å huske hvem vi er: Inspirert av New York, med røtter i Skandinavias streetkultur, sier Simon Wanler.

Dørene i Torggata åpnet fredag 17. juni klokken 11.00.

I løpet av dagen ble det delt ut gratis burgere og fra klokken 18.00 ble åpningen markert med musikk fra Aiba, Isak Oslo, Mo Ayn og DJ Prettyboi GOV.

Powered by Labrador CMS