Mat på farten

Åpne Vipps på din smartphone og scan QR-koden som vises ved inngangsdøren for å låse opp butikken. Foto: Alltimat

Alltimat har åpnet sin første selvbetjente butikk i Bergen

Kundene åpner butikken med Vipps, plukker varer og betaler selv med Vipps eller bankkort. Nå satser den nye kjeden på 8-10 butikker i løpet av året.

Publisert Sist oppdatert

­Dette er fremtidens butikk, og selskapet ønsker å utfordre de etablerte kjedene med en enkel og effektiv handel for kunden skriver den nye dagligvareaktøren i en pressemelding.

I tillegg sikrer dette konseptet en enkel arbeidshverdag for franchisetakere, med mer tid til fritid, venner og familie.

8-10 nye butikker

AlltiMat har store ambisjoner og planlegger å åpne 8-10 butikker i året.

- Vårt mål er å få tilbake butikker på bygda, og dette er mulig med Alltimat. Butikkene våre er uavhengige og har stor fleksibilitet, med et sømløst og effektivt system for å sette opp en ny butikk. Vi kan også enkelt lage flere selvbetjente konsepter, som dyrebutikk og apotek, skriver selskapet.

Søker investorer

Med den store veksten de legger opp til, søker de investorer som vil være med å bygge en stor og spennende matvarekjede i Norge.

AlltiMat eies av søsterselskapet 24-Sju Snabbköp i Sverige, som har en eierandel på 51 prosent. På under tre år har de åpnet over 40 butikker i Sverige. Resten av den norske virksomheten eies av Martin C. Kviteberg (20 prosent) og resten av styreleder Richard Hatleskog.

Nå håper selskapet på å bli kontaktet av personer med gründersjel som ønsker å starte egen butikk, enten det er på mindre steder eller i sentrale strøk.

- AlltiMat passer overalt. Vi satser på butikker under 100 kvm slik at de kan være åpne hele døgnet 365 dager i året.

Powered by Labrador CMS