Nyheter

(Arkivfoto: Odd Vanebo)

7-Eleven gir nøkkelen videre til Airbnb-gjester

Publisert Sist oppdatert

Et utvalg 7-Eleven butikker i Danmark tilbyr nå å operere som et mellomledd for verter og Airbnb-gjester.

7-Eleven har slått seg sammen med virksomheten Sharebox, og tilbyr nå i utvalgte kiosker i København, Hellerup, Fredriksberg, Vallebæt og Helsingør å levere nøkkelord til Airbnb-gjester og kunder av GoMore-biler. Det kommer frem i en pressemelding.

Systemet fungerer ved at 7-Eleven butikkene har fått satt opp nøkkelbokser, hvor 7-Eleven sender ut en kode til gjesten, som igjen kan brukes til å hente nøkkelen til stedet de skal leie.

Servicen koster 25 kroner om dagen eller 149 kroner om måneden.

- Ved å gjøre Sharebox til en del av tjenesten i 7-Eleven, stemmer det hundre prosent overens med vårt dna, som er convenience. 7-Elevens oppgave er å spare tid og øke komforten til kundene i en travel hverdag. Sharebox er en naturlig forlengelse av vår eksisterende forretning, som vil bidra til økt trafikk til 7-Eleven, sier Morten Vedel, som er kommersiell direktør i 7-Eleven i Danmark.

I 2017 bød københavnske Airbnb-verter 510.000 gjester velkommen til byen.

Sharebox har allerede en omfattende avtale med Reitan-konsernet i Norge, og er blant annet tilgjengelig ved et trettitalls lokasjoner her til lands, hovedsakelig i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Arendal, Grimstad og Tromsø.

Powered by Labrador CMS