Fra venstre: Kristin Ingvaldsen, Nina Edel Damås, Torbjørn Kolstad og Geir Ove Kolstad.
Fra venstre: Kristin Ingvaldsen, Nina Edel Damås, Torbjørn Kolstad og Geir Ove Kolstad.

Nyåpning av Shell Namdalseid

Fredag 10. november inviterte tredje generasjons driver Geir Ove Kolstad til offisiell nyåpning av Shell Namdalseid.

Publisert

Shell Namdalseid ligger midt i mellom Steinkjer og Namsos, og stasjonen, som har vært tilknyttet Shell siden 1949, har markert seg som en viktig nærstasjon i området. Nå forsterker de sin posisjon med nytt butikkonsept. En sentral endring i butikken er økt fokus på mat. Med det nye matkonseptet til Shell, real (ré:al), er gode norske råvarer i fokus.

Vi har gledet oss til lenge til denne nyåpningen. Det er viktig for oss at vi skal være et godt alternativ for alle kunder. Vi ønsker derfor å markere oss som en stasjon med god mat og drikke. Med de nye sitteplassene håper vi også at folk vil bruke stasjonen vår også til å hvile og nyte en matbit og en god kopp kaffe.

Butikken har de siste ukene gjennomgått store forandringer. De har blant annet fått et større og bedre mattilbud, med fersklaget mat og godt kaffetilbud.

Jeg er stolt av å jobbe med dyktige forhandlere med ambisjoner som Geir Ove. Potensialet i en allerede svært vellykket stasjon er stort, og jeg er derfor sikker på at de vil lykkes med den nye butikken, sier regionssjef Vidar Eiklid, Shell | St1 Norge AS.

- Folk har større forventninger til gode kundeopplevelser og mat på farta. Vi vil bygge stasjoner kunder opplever som annerledes og som man ikke finner andre steder langs veien i Norge. For det skal alltid være hyggelig å svinge innom en av våre energistasjoner, avslutter Anita Sørlundsengen, retaildirektør Shell | St1 Norge AS.

Stasjonsombyggingen er støttet med kapital av Regionalt Næringsfond for Midtre Namdal. 

 

Powered by Labrador CMS