Nyheter

Har du meldt deg på NM i sunn fastfood 2017?

Husk at fristen for å melde seg på konkurransen er fredag 30. juni. Har du en spesielt god og sunn matrett, meld deg på konkurransen så raskt som mulig.

Publisert Sist oppdatert

Det er en megatrend i vårt samfunn at vi ønsker å spise sunt. Opplysningskontoret for frukt og grønt, ønsker at det skal være lettere for folk å velge sunnere og mer fargerik mat i farten. Mange oppfatter fastfood som noe negativt. Det trenger det ikke å være. Derfor arrangerer vi NM i sunn fastfood for 4. gang, sier prosjektleder Toril Gulbrandsen i OFG.

Toril Guldbrandsen i OFG. Foto: Benjamin A. Ward / www.benjaminward.no

Nytt av året er egne nettsider: www.frukt.no/sunnfastfood. Her vil du finne all informasjon om konkurransen.

Gratis materiellpakke

Alle utsalgssteder som serverer sunne og gode måltidsløsninger til folk i farta, oppfordres nå til å melde på sin rett i konkurransen. Det skjer elektronisk på nettsiden.

Her kan deltagere bestille gratis materiellpakke som viser at de deltar i konkurransen. Buttons, klistremerke til å ha på retten de deltar med, og et større merke som vil vise at de er med, vil gjøre aktiviteten synlig - og øke stoltheten hos alle medarbeiderne, sier hun.

Frist for påmelding: 30. juni

Aktivitetsperioden for årets konkurranse er i sommerens skoleferie fra 20. juni 20. august. Dette er en tid da mange mennesker er underveis. Husk at fristen for å melde seg på er 30. juni.

Facebook-gruppe; Sunnfastfood

Meld deg inn i Facebook-gruppen; Sunnfastfood, og del dine gode ideer og hyggelige opplevelser.

- Vi oppfordrer både deltakere og kunder til å dele sine gode opplevelser, både på Facebook-siden og på Instagram med #sunnfastfood, råder Guldbrandsen.

Minimum 100 gram frukt, bær eller grønnsaker

Det viktigste kriteriet for å delta er at retten du serverer inneholder til sammen minimum 100 g frukt, bær eller grønnsaker. Retten kommer til å bli vurdert opp mot alle kostrådene.

- Din matrett vil bli vurdert av en profesjonell jury, som vil vektlegge konsept og ide med 50 prosent, og 50 prosent med markedsføring, gjennomføring og salg. Årets vinner kåres i september. Kåringen av årets vinner vil finne sted på Matstreif på Rådhusplassen i Oslo, fredag 22. september.

Vinneren får et reisegavekort på 5 000 kroner, og mulighet til å smykke seg med tittelen Norgesmester i sunn fast-food 2017.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

.

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev

Lagre

Powered by Labrador CMS