Øyvind Brandt i MyhrvoldGruppen.
Øyvind Brandt i MyhrvoldGruppen.

Så enkelt setter du skrambled eggs på menyen

Den nye maskinen Scrægg fra MyhrvoldGruppen kan virkelig tilføre ett nytt og spennende produkt på menyen for deg som serverer folk på farten.

Publisert Sist oppdatert

Øivind Brandt demonstrerer hvor enkelt det kan være å lage en porsjon med «skrambled eggs» på rundt 20 sekunder.

Samme prinsipp som en melkeblåser

– Her er prinsippet bygget på en melkeblåser fra en espresso-maskin. Den består av en koker som generer damp, og en vanntank på 1,2 liter. Den kan da produsere 50 porsjoner før du må fylle på nytt vann, sier han.

For å lage skrambleds eggs kan du bruke eggestand fra Nortura, alternativt kan du bruke to egg i koppen før du setter den til maskinen, forklarer Brandt videre.

Allsidig maskin

Maskinen kan også brukes til grøt og til supper, og den egner seg også til bruk i hotellresepsjoner som nattmat, eller til cafeer som ønsker en rask løsning for sine kunder.

– En enklere måte å lage skrambled eggs, grøt og supper skal du lete lenge etter for å finne, og maskinen kan leveres i ulike farger, avslutter Brant, som har stor tro på at denne maskinen vil bli et godt tilskudd i conveniencebransjen.