MENY byr på matkasser med lokale råvarer

Den 30. august startet MENY opp med tilbud av matkasser med lokale råvarer som inneholder nok til å lage et måltid for to personer. I samarbeid med Kokkeløren, er målet å gi inspirasjon til en smakfull middag med gode råvarer – der kundene selv legger ned litt innsats.

Espen Lie i MENY.

–  Kokkeløren har som oss, en glødende lidenskap for gode og lokale råvarer. Vi vet også at vi har mange kunder som ønsker det lille ekstra, så alle rettene vil ha et lite wow-moment; f.eks. en ekstra god saus, en spennende smak, sier Espen Lie, leder av MENY-Lauget og kategoriansvarlig for ferskvare i MENY.

Kokkeløren er en fin gjeng med et enormt stort hjerte for mat. De er opptatt av hvordan dyrene har det og hvordan maten blir laget. I tillegg deler de MENYs lidenskap for gode råvarer og smakfull mat.

I første omgang er det fire ulike matkasser som lanseres, og prisen varierer fra 79,50 til 109,90.

  • Lerstang green curry.
  • Langtidsbakt svinenakke «Jæren smak».
  • Fersk pasta med sopp «La Piersante».
  • Kokkelørens Ramen og Lerstang kyllingvinger.

Matkassene kan kjøpes i 24 utvalgte butikker i Oslo-omårdet. Hver kasse inneholder middag for to personer og er ferdig porsjonert.Det betyr mindre eller ingen matsvinn. Porsjonene er rause og har en tydelig smaksidentitet. Middagene kan lages på ca. 20-25 minutter og inneholder detaljerte trinn-for-trinn fremgangsmåte med illustrasjoner.

Lokalmat og sesong i fokus
Matkassene har stort fokus på sesongens råvarer. I tillegg vil det være lokale råvarer og matskatter fra hele det store utvalget av lokalmat. Kokkelørens egne sauser, marinader og majoneser vil også være med å løfte disse matkassene.

Ingen forpliktelser
Løsningen med å kjøpe matkassene i butikk er mer fleksibel enn andre abonnementsløsninger ved at man selv kan velge når man ønsker matkasse, bestemme hvilken av middagene man vil ha og til hvor mange.

I første omgang vil matkassene være tilgjengelige i 24 butikker omkring Oslo, Akershus og Drammen. De er også tilgjengelig for netthandelskunder i disse områdene.

Relaterte artikler