McDelivery til Stavanger

Daglig leder Adrian Lenart og driftsdirektør for Amka Holding as Kjetil Undem med McDelivery poser og plakat.

Alle burgereentusiaster i Stavanger kan nå enkelt få tilgang til favorittmenyen sin når McDonald’s Sørgata starter med McDelivery. – Etter en innkjøringsuke er vi nå i full gang og responsen har vært over forventningen, sier daglig leder Adrian Lenart.

Rask servering i restaurantene og lange åpningstider hos McDonald’s har gjort maten tilgjengelig til alle døgnets tider. Fra desember vil i tillegg folk i Stavanger kunne få sin favorittmeny levert hjem eller der de måtte befinner seg i bykjernen.

– Vi ønsker å øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene våre som ikke har mulighet til å komme til oss. Å starte med McDelivery er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi vil kunne levere McDonald`s mat der hvor kunden er, og på det tidspunktet hvor kunden ønsker det, sier franchisetaker Ronny Sigbjørnsen i en pressemelding.

McDonald’s samarbeider med både Foodora og Wolt som begge gjør det enkelt å bestille burgere rett hjem når man ikke har anledning til å komme til restauranten selv.

McDelivery ble lansert den den 12. desember på McDonald’s Sørgata. McDonald’s mat vil være tilgjengelig syv dager i uken, mellom kl. 11.00 og 21.30.

 

Relaterte artikler