MAX satser sterkt i Norge – Flere restauranter og medarbeidere

Se videoer nederst i artikkelen.

For første gang har den svenske hamburgerkjeden Max Burgers lansert en større rekrutteringskampanje for det norske markedet.

Se videoer fra kampanjen nederst i saken

Bakgrunnen er at de øker etableringstakten her til lands og trenger stadig flere medarbeidere. Det er planlagt to-tre nye restauranter i Norge 2019.

Navet i rekrutteringskampanjen er flere kortfilmer hvor Max’ egne medarbeidere er «skuespillere» som forteller om det beste med å jobbe i kjeden: Som for eksempel det gode arbeidsmiljøet, muligheten til å klatre i gradene og selskapets arbeid for klima og miljø. Man ønsker å tiltrekke seg personer med riktig drive og lidenskap for gode burgere. Filmene vil bli vist på Facebook, Instagram og Snapchat.

– Man finner ikke bedre talspersoner enn våre egne ansatte. Jeg håper vi får inn massevis av søknader fra folk som vil bli en del av Max og sjansen til å utvikle seg i selskapet, sier Charlotte Welin Zetterlund, personalsjef i Max.

Det stilles ingen krav til spesielle kunnskaper for å bli ansatt, men samarbeid og serviceinnstilling er viktig om man vil jobbe hos Max. Max ekspanderer kraftig i Sverige, Norge og Polen. I dag finner man 139 restauranter i 5 land. I dag har Max 6 restauranter i Norge: 2 restauranter i Oslo, en i Lier, en på Ringsaker, en på Sola Lufthavn og en på Værnes utenfor Trondheim.  På sikt ser de for seg 50 restauranter her til lands de neste 10 årene.

Her ser du videoer fra rekrutteringskampanjen:

Det ligger flere videoer på Max Burgers sine profiler på sosiale medier.

(Pressemelding)

Relaterte artikler