LEDER: Slipp kreativiteten løs!

Solen har begynt å varme og det er med glede vi gjerne blendes av vårens solstråler. Både tidlig morgen og sen ettermiddag. Og hva gjør man da? Jo, da stikker man nesen mot solen, lukker øynene og slipper kreativiteten løs.

Publisert

Lederartikkelen er hentet fra Convenience 2/2019.

Og akkurat det kan være smart for de som vil satse på iskrem, milkshake og andre svalende drikker.

For skal vi tro ekspertene, er det nettopp fantasifulle iskremvarianter som er i vinden.

Det er også tema for denne utgaven. Først har vi tatt en prat med sjefen i Best, som kan feire hele 20 år i bransjen. De startet opp som et innkjøpssamarbeid som fikk en voldsom vekst, og er i dag oppe i 130 stasjoner fordel rundt i distriktene i Norge. Nå sikter de mot 20 nye år, og satser på vekst innen mat, drikke og andre tjenester.

NIC er en merkevare som har spesialisert seg på tilbehør til iskremindustrien. Vi har tatt en prat med dem for å høre hvilke trender som råder denne våren.

En ting er helt klart, det skal være både lekent, smakfullt og fargerikt.

MIX har startet iskremsesongen for fullt og jobber i disse dager med å profesjonalisere sitt iskremkonsept, Milkbar. Nå byr de både på merkevareshakes, samtidig som de jobber med kursing og sertifisering av egne milkshakebartendere.

Tingstad Emballasje har også hatt en voldsom vekst i Norge de siste 10 årene. Nå har de flyttet inn i splitter nye lokaler på 3 500 kvadratmeter.

Vi har besøkt dem for å se nærmere på hvordan de har rigget seg for fremtiden.

Nordmenn elsker pølser i alle varianter. Nå har Orkla Foods og Stabburet utarbeidet en sunnere pølse som både har mindre salt og mindre fett.

Shell har allerede kastet seg på, og remixer sin pølsemeny slik at kunden enkelt kan velge en smakfull pølse med litt mer spennende topping. Dette kan du lese mer om på side 28, 29 og 30.

Michelle Dante er markedssjef i Deli De Luca. Med en spennende bakgrunn, blant annet fra USA, har hun mange idefulle tanker om hvordan de kan bli bedre for hver dag som går.

Og med samme holdning som Pippi Langstrømpe, blir det spennende å følge Deli De Lucas vekst fremover. Intervjuet med Michelle Dante får du på side 38.

Les mer om Convenience nr 2/2019 her

 

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

 

 

 

 

 

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk