Shell Tana kåret til Årets forhandler

PRISDRYSS: Fredag 8. mars vant Shell Tana ved Kurt og Mette Lilleeng den prestisjetunge prisen Årets forhandler under den årlige konferansen Shell Awards, som i år ble avholdt på Malta.

Publisert

Kurt og Mette Lilleeng er to imponerende mennesker som har bygget opp virksomhet sten for sten. Resultatet etter mange års arbeid, er en bunnsolid og stor Shell-stasjon i Øst-Finnmark. Stasjonen har hatt vekst hvert eneste år, og selger nå nesten fire millioner liter drivstoff i året.

Mangfoldig butikk

Både salg i butikk og salg av drivstoff vokser hvert år, og Kurt og Mette er alltid på jakt etter nye kunder og større volumer. Shell-stasjonen har alt som man skal ha på en Shell-stasjon, men de tilbyr i tillegg det som trengs for å være markedsleder i Finnmark. For på Shell Tana selges det meste som er mulig å selge. Med salg av alt fra hengere, til dekk, til snøscootere og 4-hjulinger, så er dette en Shell-stasjon som tilbyr det meste.

Et brennende engasjement

Kurt og Mette er utrolig flinke til å jobbe med firmakunder, og dette er viktig, for stasjonen ligger veldig strategisk plassert ved Tana Bru. De er dyktige ambassadører for Shell- og St1-merkevaren med sitt gode humør, samtidig som de alltid er klare til å utfordre. De brenner for virksomheten og er lojale mot Shell-konseptet, og de representerer både Finnmark og Shell på en utmerket måte.

Viktig del av Shells nettverk i Finnmark

Shell Tana er en svært viktig stasjon i en stor region.

Vi i Shell/St1 er utrolig stolte over arbeidet som Kurt og Mette har levert, og vi er veldig glade for at de er en viktig del av vårt nettverk i Finnmark, sier en stolt retaildirektør, Anita Bakås Sørlundsengen.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS