Nyheter

(Foto: TINE)

Medaljedryss til TINE i Brumunddal

GULL OG ÆRESPRIS

Publisert Sist oppdatert
:

Tirsdag denne uken kunne TINE Meieriet i Brumunddal feire at de nå har hentet hjem hele 20 priser fra International Food Contest i Herning, Danmark. Tre av prisene var imponerende nok ærespriser.

Meierisjef Ottar Olden.

TEKST: Karine H. Henriksen

Dette feiret vi denne uken med kake på kantina til de 170 ansatte ved TINE Meieriet Brumunddal, sier meierisjef Ottar Olden.

Til sammen fikk de 20 medaljer under International Food Contest i Herning i Danmark tidligere i november. Blant de 20 prisene var tre ærespriser - som er en høyere utmerkelse enn gullmedalje.

Mine medarbeidere gjør en fantastisk jobb i å levere gode kvalitetsprodukter som også faller i smak ut over Norges grenser! Bedømmelsen utføres av profesjonelle produktdommere fra mange land, og det er inspirerende at de gir anerkjennelse til det arbeidet som gjøres hver dag, sier Olden.

Her er prisene som Tine-meieriet i Brumunddal sikret seg:

:

TINE Milkshake sjokolade

E+ Ernæringsdrikk kyllingsuppe

Geitemelk

Gull

TINE Lettere Matfløte 10%

E+ Ernæringsdrikk Kaffe

Fjordland KOS Creme Brulee

Sølv:

Litago Sjokolade (den originale)

Lettere Litago Sjokolade 1-liter

Bronse

TINE Kaffefløte 10 ml (10%)

TINE Matfløte 20%

Fjordland KOS Karamellpudding m/karamellsaus

Fjordland KOS Sjokokoladepudding m/vaniljesaus

TINE M&D Lettmelk med kaffesmak (ungdomsskoledrikk)

TINE Ekstra Lettmelk med kakao (skolemelk)

E+Ernæringsdrikk m/bringebærsmak

E+ ernæringsdrikk m/kakaosmak

Litago Jordbær

Styrk (vanlig)

Milkshake med banansmak

DiplomIs softismiks 5 liter.

TINE Meieriet Brumunddal ligger i Ringsaker kommune i Hedmark. Meieriet driver produksjon av Litago-drikker, Styrk, KOS- og Piano-desserter, skolemelkvarianter, TINE Kaffe- og Matfløte, langtidsholdbar melk og fløte, laktosefri og laktoseredusert langtidsholdbar melk og fløte, juiceprodukter til storhusholdning, softisblanding og vanliljekrem.

Det produseres også melkepulvervarianter med forskjellig fettprosent, yoghurt- og ostepulver m.m., samt melkeprodukter til sjokoladeindustrien. Anlegget mottar årlig ca. 90 millioner melk.

Powered by Labrador CMS