Vinnerne av NM i sunn fastfood 2019: Foran fra venstre, konsernsjef og partner i Pink Fish, Ronny Gjøse (tredjeplass), Erik Lothe Strand fra Zawai Briskeby (vinner), Vanila Bergstrøm fra Haven ved Gardermoen Flyplass (andreplass) og Oda Elisabeth Weng fra SSP. Bak fra venstre; dommertrioen; kokk Bård Greni, Anne Kristin Vie i Forbrukerrådet og Gerd Byermoen i OFG. (Foto: Karine H. Henriksen).
Vinnerne av NM i sunn fastfood 2019: Foran fra venstre, konsernsjef og partner i Pink Fish, Ronny Gjøse (tredjeplass), Erik Lothe Strand fra Zawai Briskeby (vinner), Vanila Bergstrøm fra Haven ved Gardermoen Flyplass (andreplass) og Oda Elisabeth Weng fra SSP. Bak fra venstre; dommertrioen; kokk Bård Greni, Anne Kristin Vie i Forbrukerrådet og Gerd Byermoen i OFG. (Foto: Karine H. Henriksen).

NM i sunn fastfood2020 flyttes sommeren 2021

Koronakrisen i Norge har ført til at store deler av bransjen sliter med færre kunder og mange har måtte stenge som følge av strenge tiltak fra myndighetene. Av den grunn velger OFG å flytte konkurransen til 2021.

Publisert Sist oppdatert
Toril Gulbrandsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG). FOTO: Karine H. Henriksen
Toril Gulbrandsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG). FOTO: Karine H. Henriksen

Det meste var klart for å sette i gang NM i sunn fastfood for 7. sommer på rad.

- På grunn av koronasituasjonen har vi, etter nøye vurdering, blitt enige om å utsette NM i Sunn Fastfood til neste år, sier prosjektleder Toril Gulbrandsen i Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Da kommer de imidlertid sterkere tilbake lover arrangøren.

-Det er en vanskelig situasjon for mange i serveringsbransjen, KBS og Horeca. Selv om mange starter opp så smått igjen, nå i disse dager, vil de naturlig nok ha fokus på noe annet enn å være med i NM Sunn Fastfood2020.

- For mange dreier det seg om å overleve denne krisen. Vi kan bare ønske hele bransjen lykke til med sommersesongen, avslutter Guldbrandsen.