Cxense Display

Klart for en million iskremserveringer til sjøs

For første gang i historien inngår Hennig-Olsen Is en avtale med Color Line, slik at reisende på alle skipene nå kan nyte iskrem i alle varianter om bord. Avtalen tilsvarer over en million iskremserveringer og gjelder for alle skipene til Color Line.

– Vi skal levere alle våre produktgrupper, småis, kuleis, softis og slushen SLURP på alle Color Line sine seilinger til og fra Norge, sier Paal Hennig-Olsen.

Den første forsendingen av iskrem ble sendt til Hirtshals i starten av april og trailere vil fortsette å kjøre fra iskremfabrikken i Hannevika hver måned. Teknisk utstyr for iskremservering monteres på alle Color Lines skip nå, klar for å ta imot de cirka 4 millioner gjestene som reiser med Color Line årlig.

Venter økt salg
– Det vil bli utrolig populært å få Hennig-Olsen Is om bord. Alle produkter er av svært god kvalitet og laget av gode råvarer. Vi forventer at salget vil øke med Hennig-Olsen Is som leverandør, sier Nina Moland Andersen, salgs- og markedssjef for Color Lines Danmarkslinjer Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals.

Felles verdier
Color Line og Hennig-Olsen Is har flere felles verdier. Begge er opptatt av å levere høy kvalitet og bruker gode og trygge råvarer, og jobber med forbedringstiltak for miljø og sikkerhet. Mangfold står sentralt hos både Hennig-Olsen Is og Color Line, og begge er de opptatt av å levere gode, gledelige opplevelser for både store og små.

Naturlige råvarer
– Vi vet allerede at softis er en stor «hit» og et høydepunkt i buffetrestauranten på SuperSpeed 1, som trafikkerer strekningen Kristiansand-Hirtshals. Vi får et spennende sortiment med kuleis som vi tror vil slå godt an og slushen SLURP fra Hennig-Olsen er basert på mer naturlige råvarer som er sunnere og bedre, sier Andersen.

Color Lines favorittkaptein Captain Kid vil også med jevne mellomrom dele ut gratis is til barna som er om bord i sommer.

– Som landets eldste iskremprodusent er vi glade for at det blir norsk iskrem på alle skipene ut og inn av Norge. Det er også gøy å samarbeide med en lokal aktør i Kristiansand, dette er viktig både for lokale arbeidsplasser og engasjement, både i fabrikken i Hannevika og på båten, sier Paal Hennig-Olsen.

De ansatte i Color Line er også begeistret, og det planlegges en rekke aktiviteter for å fremme det nye samarbeidet.

Iskremen serveres på SuperSpeed Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals, på cruiseskipene M/S Color Fantasy og M/S Color Magic som trafikkerer linjen mellom Oslo-Kiel, og på M/S Color Viking og M/S Bohus på linjen mellom Sandefjord-Strømstad. Det nye skipet M/S Color Hybrid, verdens største plug-in hybrid skip, som settes i drift sommeren 2019 vil også tilby iskrem fra Hennig-Olsen Is.

(Pressemelding)

Relaterte artikler