– Det aller gøyeste har vært alt jeg har lært. Blant annet hvordan det er å jobbe, at man må være på jobb for å tjene penger, og at det skal være rent når man lager mat, forteller Agnes Mathilde Wagner (13).Anne Torunn Wagner
En hamburger med alt, en neve salt potetgull og en valgfri kald drikke til 110 kroner. Burgeren så populær og Agnes skaffet take away-emballasje så folk kunne ta med middagen hjem.Anne Torunn Wagner
I Agnes sin sommerkiosk solgte de mer enn pølser, vaffel og burgere. Eksponeringen er det heller ikke noe å si på.Anne Torunn Wagner
Agnes (13) driver kiosk. Alene
Agnes sin sommerkiosk ble ikke den iskremkiosken innehaveren hadde forventet. Det ble en matdestinasjon.
Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: