Nye NESCAFÉ AZERA - Kafékaffe på farta

NESCAFÉ lanserer AZERA – en ny serie instant-kaffe. Nyheten er en trendy løsning som lar deg eksperimentere, slik at kaffevariasjonene du får på kafé kan lages enkelt og raskt, uansett hvor du er.

Publisert

De fleste av oss elsker en god kopp kaffe, spesielt den man får servert på kafé. Nå kan du lage din egen kafékaffe med AZERA, inspirert av kafeenes kaffemenyer. Den er ideell for å lage alle slags kaffevariasjoner - fra en intens espresso, til en skummet latte. AZERA-variantene kommer i en moderne og praktisk kaffeboks, som er enkel å ta med seg og som sikrer best mulig holdbarhet.

- Vi opplever at det er særlig de yngre kaffedrikkerne som foretrekker den kaffen de kjenner fra kaféene. Derfor har vi laget tre varianter av høy kvalitet som gjør det enkelt å lage sin favorittkaffe, uansett hvor man befinner seg, sier Jorgelina Melano, merkevaresjef for NESCAFÉ.

Den perfekte kafékaffen starter ofte med en god espresso. Uansett om du foretrekker kaffen sort, med sukker eller som en kremet latte. Nettopp derfor tilbyr vi én Americano, i tillegg til to helt forskjellige espresso-varianter, slik at man kan eksperimentere og lage den kaffevarianten man selv foretrekker.

AZERA er et budsjettvennlig alternativ, med ca. 55 kopper i én boks. Til sammenligning får man kun én eller to kopper til samme pris på kafé.

Nyheten kommer i tre varianter:

Americano:

Long cup med Arabica-kaffe og et snev av Robusta - for en rik smak og balansert aroma.

Espresso:

100% ren Arabica-kaffe, med en sofistikert og fruktig aroma, med crema på toppen.

Espresso Intenso:

100% ren mørkristet Arabica-kaffe, rik på smak, intens aroma, med myk crema.