Nyheter

FOTO: KARINE HILDONEN HENRIKSEN

Forfriskende sommernyheter fra Starbucks

Sommerenvarmen er kommet i store deler av landet og nå kan alle Starbucks sine kunder glede seg til noen nye svalende drikker.

Publisert Sist oppdatert

Nylig ble flere nye drikker lansert i Starbucks, og kjeden har gledet seg stort til å presentere sommerens store nyheter. Nemlig, Frozen Iced Tea, som er en blanding av førsteklasses Teavana® te og frukt, som er både leskende og forfriskende, i tillegg til at de er kalorivennlige og DoubleShot™ Iced Coffee.

Frozen Iced Tea kommer i tre smakfulle varianter:

Tropical Mango

Garantert en sommerhit, med smaker av mango, ananas og et hint av svart te.

Strawberry & Lime

En klassisk kombinasjon av både jordbær og lime, med en twist av grønn te.

Blood Orange

En spennende smakseksplosjon av blodappelsin, rødbete og hibiskus-te.

DoubleShot™ Iced Coffee er en håndlaget versjon av den populære og ferdiglagde DoubleShot™ på boks som du får på de fleste dagligvarebutikkene.

Signaturespresso ristes forsiktig over is, hvor de deretter tilsetter en blanding av krem og melk for et skikkelig energikick. DoubleShot™ kan også lages søtere, hvor et pump med vaniljesirup tilsettes.

Den 9. mai lanserte Starbucks også Blonde Espresso Roast i 250 grams kaffeposer, slik at kundene også skal kunne nyte kaffen hjemme.

Blonde Roast ble først lansert i januar i år, og er en mykere blend, men med full av smak og høyere koffeininnhold enn våre mørkere roaster.

Dersom du ikke har kaffekvern hjemme maler Starbucks gjerne bønnene for deg til bryggemetoden du ønsker å bruke kaffen til.

Om Starbucks

Starbucks har siden 1971 levert arabica kaffe av høyeste kvalitet. I dag har Starbucks kaffebarer verden rundt, og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe. Gjennom et urokkelig fokus på kvalitet forplikter Starbucks seg til å levere kundene den unike Starbucks Experience hver dag, gjennom hver eneste kopp. www.starbucks.no /www.facebook.com/StarbucksNorge

Powered by Labrador CMS