Arkivfoto: Karine H. Henriksen
Arkivfoto: Karine H. Henriksen

Joe & The Juice får refs

BÆRUM: Kjeden får refs fra Bærum kommune etter gjentagende brudd på smittevernreglene. For tette sittegrupper og høy musikk skal være et gjentagende problem.

Publisert Sist oppdatert

Både Joe & The Juice-filialene i Sandvika og på Fornebu har hatt gjentatte smittevernkontroller i desember som ikke har blitt godkjent. Det melder lokalavisen Budstikka.no.

I kritikken kommer det frem at kjeden har dårlig markering, samt at det har vært mindre enn en meters avstand mellom gjestene. Høy musikk har også vært et problem, noe som har vært påpekt flere ganger av kontrollerende myndigheter.

Det har i desember vært gjennomført flere kontroller av Folkehelsekontoret i Bærum med påpekninger om utbedringer ,uten at kjeden har tatt dette til etterretning ifølge avisen.

Joe & The Juice er riktignok ikke de eneste som ikke følger myndighetenes retningslinjer. 57 prosent av de kontrollerte serveringsstedene i Bærum har ikke fått godkjent første kontroll. Det vanligste avviket er for liten avstand mellom sitteplasser.

Som en konsekvens av at Joe & The Juice gjentatte ganger ikke har rettet seg etter kontrollmyndighetenes påpekninger, trues de nå av tvangsmulkt.

Markedssjef i Joe & The Juice Norge, Alex Marcus Lohse, erkjenner til avisen at de har hatt avvik, og innrømmer at noen gjester har sittet tettere enn tillatt. Han fremhever likevel at de har innført nye rutiner som vil bedre situasjonen.

Les mer om saken her.

Powered by Labrador CMS