Cxense Display

Innovativt nyhetsslipp fra Diplom-Is

Diplom-Is har et stort og spennende nyhetsprogram i år. Diplom-Is lanserer blant annet 100 prosent vegansk is og proteinis. Også nordmenns favoritt-is, Royal Trippel, er tilført litt magi. Flere av nyhetene er allerede å finne i frysedisken.

Diplom-Is sitt nyeste tilskudd i Dream-familien er Dream Vegan ChocolateEn boksis med 100 prosent vegansk sjokoladeis basert på mandel.

– Diplom-Is har laget fløteis i snart 90 år og vår lange tradisjon har gitt oss kunnskapen til å være Norges fremste is-innovatør. Som totalleverandør vil vi levere på det folk ønsker og vi opplever etterspørsel etter veganske alternativ. Vi tror Dream Vegan vil slå godt an, spesielt blant unge, sier markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is, Anne Borgen Sturød.

Proteinis fra Wanted
Suksessen Wanted kommer nå med den proteinbaserte iskremen Chocolate Caramel. Vi har laget en smakfull sjokoladeis med karamellsaus, som inneholder 10 gram protein og kun 4 gram fett pr. 100 gram. Isen er også uten tilsatt sukker. Wanted Chocolate Caramel inneholder færre kalorier enn vanlig iskrem (118 kcal per 100g), sier produktutvikler i Diplom-Is, Silje Bjørlykken, stolt. Proteinisen finner du i COOP-butikkene og på Meny.

Tidenes nyhetsslipp på småis
Diplom-Is satser sterkt på innovasjon og lanserer hele 11 nye småiser. Blant annet kommer det to nye og spennende Wanted is: Wanted Cookie – digge cookies med fløteis, karamellsaus og sjokoladedyppede krokankuler. Også Wanted Puck, en peanøttis med peanut butter cups, peanøttsmør og karamellsaus overtrukket med sjokolade, lanseres denne måneden.

I tillegg lanseres følgende nyheter; Lollipop Superspinn, Dream Splash, Royal Melkesjokolade, Krone-Is DUO, Litago Frozen og smakene mango, fersken og kirsebær i BrainCooler-serien.

– Vi er utrolig stolte av å ha utviklet så mange innovative smaker. Mange av produktene er helt nye på det norske markedet, sier Sturød.

Nordmenns favoritt-is blir tilsatt magi!
Royal Trippel er nordmenns favoritt-is nr. 1 med 3,7 millioner solgte is i fjor. Nå har vi tilført litt ekstra magi til nordmenns favorittis og skapt en himmelsk variant med salt karamellsmak  dyppet i et sølvfarget trekk; Royal Trippel Magi!

I tillegg lanseres også tre nye minis varianter av Royal i 4pk; Mandel, Sjokocrisp og Melkesjokolade. Vi ser at mange forbrukere ønsker mindre størrelser og derfor har vi laget små deilige iskremnytelser som er pakket i en praktisk 4-pk, sier Sturød.

(Pressemelding)


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Relaterte artikler