Hotel Chocolat i Leeds. Foto: Chemical Engineer
Hotel Chocolat i Leeds. Foto: Chemical Engineer

Sjokoladekjede kommer til Norge

Den britiske kjeden Hotel Chocolat – som er en hybrid mellom café, gave- og godteributikk – skal etablere seg her til lands.

Publisert

AV NILS VANEBO - RETAILMAGASINET

MR Group har fått i oppdrag å bistå med å få etablert konseptet Hotel Chocolat i Norge, på vegne av danske Retailbrands som har rettighetene i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Virksomheten ble etablert i London i 2004, og nå er det 103 butikker, hvorav tre i København.

Kjeden har som uttrykt målsetting å gjøre sjokolade spennende igjen og å tørre å utfordre vedtatte "sannheter". Blant annet lager de påskegg med "latterlig tykt skall". Og selv om sukker er svært mye rimeligere enn kakao, har de en større andel kakao i sin sjokolade enn hos konkurrentene.

Kjeden selger også til hotell/restaurant og B2B-markedet.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!