Her er årets finalister i Twinings Best Breakfast 2019

Juryen: Frokostkokk Wenche Andersen og medaljevinner i Bocuse d’Or, Lars Erik Underthun, sitter i juryen sammen med et tredje hemmelig jurymedlem.

I år har det vært meget høyt nivå ved flere hoteller, og det blir dermed 10 hoteller i finalen for årets Twinings Best Breakfast. Hotel Britannia og Hotel Norge by Scandic er nye hoteller som går rett til finalen. Haugen-Gruppen gratulerer alle finalistene.

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste frokost for 15 år på rad. Over 400 hoteller har blitt vurdert i innledende runde før fylkesvinnere og semifinalister har blitt utvalgt. Alle fylkesvinnere og semifinalister blir vurdert i en egen runde før de aller beste blir plukket ut til finalen og vurdert av en ekstern jury. Vinneren blir kåret i oktober.

Her er årets finalister:

Thon Hotel Lofoten
Scandic Nidelven
Hotel Britannia
Scandic Hell
Scandic Byparken
Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
Thon Hotel Stavanger
Scandic Maritim Hotel Haugesund
Thon Rosenkrantz Oslo
Hotel Norge by Scandic
Juryen består av: 
Lars Erik Underthun:  Norges første medaljevinner i Bocuse d’Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d’Or Norge.

Wenche Andersen:
  Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist, og mottaker av Hedersprisen under Gullruten 2017.

Det 3. jurymedlemmet : …Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.

Relaterte artikler