Paal Hennig-Olsen Leger uten grenser

Paal Hennig-Olsen låner stemmen til Myanmar

Publisert: 17. desember 2019 kl 11.45
Oppdatert: 17. desember 2019 kl 11.45

Hennig-Olsen Is har i alle år vært en arbeidsplass preget av inkludering og solidaritet. Med ansatte fra over 25 land er vi en global landsby. Vi har valgt å samarbeide med Leger Uten Grenser fordi mange av våre arbeidskollegaer kommer fra land og regioner som har vært utsatt for konflikter eller naturkatastrofer. Men også fordi organisasjonen drar dit nøden er størst, og hjelper de som trenger det mest, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør hos Hennig-Olsen Is.

Filmen som starter å rulle i sosiale medier i dag er en del av en større historiefortellingsdugnad, der i alt seks ansatte fra Hennig-Olsen Is låner stemmen sin til ulike glemte kriser der Leger Uten Grenser jobber.

Setter søkelys på «de glemte krisene»

Uten medienes oppmerksomhet blir noen kriser fort glemt selv om de humanitære behovene forblir uløst. Glemte kriser kan være mennesker som ikke har tilgang på livreddende medisiner, eller mennesker som blir utsatt for vold og overgrep.

Vi ønsker å bidra til at flere får vite om disse krisene og det viktige arbeidet Leger Uten Grenser gjør. Vi deler nå øyenvitneskildringer fra leger og sykepleiere, historier om overgrep og lidelse, men også om håp og muligheter. Fellesnevneren er historier som angår oss alle som medmennesker. Vi håper at mange ser filmene og bidrar til å dele historiene, sier Paal Hennig-Olsen.

Saken fortsetter under annonsen

Leger Uten Grenser gir helsehjelp i krig og konfliktsoner, rykker ut etter naturkatastrofer og gir helsehjelp til mennesker på flukt. Hennig-Olsen Is går inn som hovedsamarbeidspartner i år og tre år framover.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Ledige stillinger – Conveniencejobb