Nyheter

Paal Hennig-Olsen i Hennig-Olsen Is.

Hennig-Olsen Is støtter Movember gjennom softis-salg

Siden 2016 har Hennig-Olsen Is gitt over 500 000 kroner til Movember Foundation, organisasjonen som setter fokus på kreft og psykisk helse hos menn i november. Også i år gir iskremprodusenten fra Kristiansand 1 krone per solgte softis i november i støtte til kampanjen.

Publisert Sist oppdatert

Hennig-Olsen nådde i 2016 150 000 kroner i støtte til Movember Foundation, i 2017 170 000 og i 2018 passerte støtten 180 000 og dermed 500 000 totalt.

Movember Foundation har skapt en ny tilnærming til å snakke om menns psykiske helse. Mange kjenner dem igjen på den sjarmerende barten og hva den representerer i november spesielt. Movember har blitt en internasjonal bevegelse som tar opp noen av de største helseproblemene menn står overfor: prostatakreft, testikkelkreft, psykiske problemer og selvmord, sier Jørn Veiset, salgssjef og prosjektleder for Movember-kampanjen i Hennig-Olsen Is.

Den familieeide iskremprodusenten jobber med samfunnsansvar på mange arenaer, og støtter utvalgte livssynsnøytrale lag, foreninger og humanitære initiativ. Det handler om å støtte aktivitet og hjelp til barn, unge, mennesker i sårbare situasjoner og vanskeligstilte grupper i samfunnet.

I Hennig-Olsen Is tar vi samfunnsansvaret vårt på alvor. Movember-kampanjen er en fantastisk måte for oss å gi tilbake til et godt formål. Vi er mange som har fått møte kreftdiagnosen enten personlig, i nær omgangskrets eller familie. Vi er glade for å støtte dette viktige arbeidet, og håper at mange vil spise en deilig softis i november og bli med på å støtte en god sak, sier Paal Hennig-Olsen.

Hennig-Olsen Is har en ambisjon om å drive en sunn virksomhet preget av ansvar for mattrygghet, medarbeidere, samfunn og miljø og er en aktiv og inkluderende arbeidsplass. I 2007 mottok Hennig-Olsen Is Mangfoldsprisen og i 2018 ble bedriften sertifisert i Likestilt Arbeidsliv.

Powered by Labrador CMS