Verdens første saftis med 0 kalorier

Hennig-Olsen Is og Lerum setter Norge på kartet i utviklingen av sunnere iskremalternativer. Saftis-nyheten ZERoh! er verdens første is med 0 kalorier.

Publisert

Å lage iskrem helt uten sukker og kalorier har virket umulig frem til nå.

Vi har jobbet knallhardt med oppskriften og gjort utallige tester. Uten sukker og kalorier har iskrem til nå nærmest blitt hard som stein. Men sammen med Lerum har vi løst denne utfordringen, og klart å bevare en god konsistens i det som blir verdens første fullverdige saftis med 0 kalorier, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør hos Hennig-Olsen Is.

I uke 8 lanseres ZERoh! i butikkenes isdisker med smakene Sitron & Guava og Bringebær & Hvit te. Den kommer både som en småis (Sitron & Guava) og i praktiske multipacks med begge typer.

Sunnhet på agendaen

Hennig-Olsen sier sunnere iskremalternativer er en viktig del av deres innovasjonsarbeid. Både iskremprodusenten og Lerum signerte i 2018 regjeringens intensjonsavtale om tilrettelegging for et sunnere kosthold og reduksjon av tilsatt sukker som et av flere tiltak.

Det skal lanseres flere iskremnyheter fra Hennig-Olsen Is denne våren som har et lavere kalori-innhold enn sammenlignbar iskrem.

Vi ønsker å vise at vi mener alvor med å bidra til en bedre folkehelse. Sammen med Lerum har vi skapt en helt ny iskremopplevelse og viser at det faktisk er mulig å lage forfriskende og velsmakende iskrem helt uten sukker og kalorier, forteller Hennig-Olsen.

Med denne lanseringa har Hennig-Olsen Is og Lerum vist at det umoglege iblant er mogleg. Det begynte som ein visjon og enda med verdas første saftis utan kaloriar. Vi er veldig stolte over å kunne tilby forbrukaren moglegheita til å velje sukker- og kalorifritt med vår populære merkevare ZERoh! også innanfor is, sier Trine Lerum Hjellhaug, administrerende direktør hos Lerum.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS