Nyheter

Nå kommer julebrus-is fra Hennig-Olsen

Julebrus-isen er Norges første av sin sort, og vil selges i 6-pk fra uke 38.

Publisert Sist oppdatert

Nordmenns engasjement rundt julebrus er allmennkjent. Landsdeler og byer har sine varianter, og tross samlebetegnelsen «julebrus» finnes utallige smaks- og fargevarianter. Endelig skal nordmenn få nyte julebrus på en helt ny måte. Historiens første julebrus-is er laget på Hennig-Olsens egen oppskrift på gyllen, brun julebrus, servert i pushup-form og solgt i 6-pakning.

Dette er smaken av jul i is-form! Vår julebrus-is er for alle og vi håper vi har laget en smak som passer ganene i det ganske land, og i et format alle liker nemlig iskrem, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is. Han mener julebrus har en fast plass i norske hjem rundt juletider, og håper is-varianten også får sin naturlige plass ved advent.

Dette er en julevariant som vi håper nordmenn vil trykke til sitt bryst, så vi kan hente den frem rundt juletider år etter år, sier Hennig-Olsen som har god tro på nyheten: Alt smaker jo bedre som iskrem, smiler han.

Julebrus-isen er både laktosefri og veganvennlig. Den kommer for salg i uke 38 og kan kjøpes i alle NorgesGruppens dagligvarer samt Bunnpris.

Powered by Labrador CMS