Jørgen N. Wiig blir ny konsernsjef i Grilstad

Jørgen N. Wiig (56) er ansatt som ny konsernsjef i Grilstad AS og tiltrer 1. oktober 2018. Wiig kommer fra stillingen som administrerende i Jacobs Douwe Egberts Norge AS, og var før det viseadministrerende i Kaffehuset Friele AS.

Publisert

Wiig er utdannet Siviløkonom fra BI og har i hele sin arbeidskarriere jobbet innen dagligvareindustrien. Wiig har vært 7 år i SCA Mølnlycke i Norge og Sverige, i Jordan AS, deretter 16 år i ulike stillinger i Rieber & Søn ASA, bl.a. som leder av Toro, leder av Rieber & Søn’s norske virksomheter og Foodservice i hele Rieber-konsernet.

Odd Arne Dalsegg har vært konsernsjef i Grilstad AS siden 2009. Dalsegg ønsker å trappe litt ned, men han vil etter 1. oktober fortsatt bistå med oppfølging av produksjon og utøve ledelse av tekniske prosjekter som fabrikkutvidelser på Stranda og Ranheim.

Styret vil takke Dalsegg for innsatsen som er gjort for å skape en lønnsom og ledende merkevarebedrift med en solid organisasjon, samtidig er de meget godt fornøyde med å få rekruttert en så erfaren person som Wiig til å lede og utvikle Grilstad videre.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS