Reitangruppen mottar prisen som Norges nest beste arbeidsplass.

Reitangruppen er kåret til Norges nest beste arbeidsplass

Publisert: 20. mars 2019 kl 09.48
Oppdatert: 20. mars 2019 kl 09.48

- Jeg ønsker at alle i Reitangruppen skal ha det bra, derfor er jeg både stolt og glad når jeg registrerer at våre medarbeidere er glade i jobbene sin. Det er vanskelig å lykkes om vi ikke er glad i det vi holder på med. I Reitangruppen unner og beundrer vi hverandres suksess og det tror jeg bidrar til at folk trives, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Verdidrevet kultur

- Det er imponerende å se hvordan Reitangruppen har bygget en verdidrevet kultur som skaper et stort engasjement hos medarbeiderne. Internt skaper stoltheten for bedriften et sterkt fellesskap som igjen gir høy trivsel på arbeidsplassen, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck, i Great Place to Work.

Reitangruppen har alltid gjort det bra i kåringene til Great Place to Work.

Gir resultater

Saken fortsetter under annonsen

Great Place to Work-kåringen avgjøres med en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse som besvares anonymt av medarbeiderne.

- For oss er dette en fin bekreftelse på at vi har et arbeidsmiljø og en kultur preget av tillit og gode verdier. Når 98 prosent forteller at Reitangruppen er et flott sted å jobbe, så trives folk. Det er vi rett og slett veldig stolte av, sier Marit Sælid Johannessen, HR- og kommunikasjonsdirektør i Reitan Convenience.

Reitangruppens medarbeidere sier de opplever et høyt nivå av tillit, troverdig og respektfull ledelse, stolthet i arbeidet og en sterk følelse av fellesskap.

- Et av verdigrunnlagene våre sier at vi skal ha det morsomt og lønnsomt på jobb. Det er inspirerende å se at alle i organisasjonen lever verdigrunnlaget og trives på jobb, sier administrerende direktør i REMA 1000, Trond Bentestuen.

Omfattende kåring

De fire siste årene har Reitangruppen mottatt en førsteplass og tre andreplasser.

I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Northland, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen for store arbeidsplasser (flere enn 500 medarbeidere).

Saken fortsetter under annonsen

Med kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangerer Great Place to Work de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 - 499 medarbeidere, 50 - 199 medarbeidere og 20-50 medarbeidere. Great Place to Work Norge har i det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31000 medarbeidere.

Ledige stillinger – Conveniencejobb