SodaStream: Støtter initiativet Global Climate Strike

I forbindelse med Global Climate Strike stenger SodaStream sin netthandel og kundeservice på fredag. Samtidig oppfordres alle ansatte over hele verden til å streike for klimaet.

Publisert

SodaStream International Ltd. melder at de stenger sin globale netthandel og kundeservice fredag 20. september. Dette for å støtte Global Climate Strike som pågår fra 20. til 27. september. Dessuten oppfordrer SodaStreams adm.dir. Eyal Shohat samtlige ansatte rundt omkring i verden til å streike og delta i lokale aktiviteter på fredag.

Må leve som vi lærer

Klimakrisen er et presserende problem, og kan ikke ignoreres lenger. Det er vårt ansvar som ledere å lytte til den unge generasjonen, men også å heve stemmen og handle nå. Omsorg for naturen er en grunnpilar i selskapet vårt, og vi må leve som vi lærer, sier Eyal Shohat.

Global Climate Strike

SodaStream som er kjent for å bekjempe bruken av engangsplast, tar med dette initiativet enda et skritt for miljøet. Fra kl. 8:00 på fredag stenger SodaStream netthandelen sin over hele verden i 24 timer. De som besøker SodaStreams nettsider rundt om i verden, vil bli møtt av følgende budskap; «Global Climate Strike. Vi streiker i solidaritet med den unge generasjonen for en bedre fremtid og klimarettferdighet for alle. Vi er tilbake 21. september. Les mer her

Deltar i klimastreiken

Flere av de ansatte i de nordiske landene kommer til å delta i klimastreiken på fredag. Plastens negative innvirkning på miljøet, som går hånd i hånd med den klimakrisen vi nå befinner oss i, har vært en hjertesak for SodaStream i flere tiår. Å delta i Global Climate Strike føles derfor som en selvfølge for oss som selskap, sier Jörn Viefhues, som er nordensjef i SodaStream.

SodaStream er inspirert av Greta Thunberg og den unge generasjonen for en bedre fremtid. Du får mer informasjon om #ClimateStrikes ved å klikke her.