Shell Bilby'n i Trondheim kåret til Årets retailstasjon

PRISDRYSS: Shell Bilby’n i Trondheim har i år vunnet den gjeve prisen Årets retailerstasjon under kåringen Shell Awards. Stasjonen har hatt et fantastisk år, og på bilvask alene har Bilby’n levert nesten 4 millioner kroner i omsetning.

Publisert

Bilby’n kan skilte med Norges største innendørs vaskehall, og denne har alene levert 1,6 millioner i omsetning. Stasjonen har og sett en økning på maskinvasksalg på nesten 50 prosent.

Denne suksessen kan tilskrives Geir Ove Olsen og hans medarbeidere, som er lidenskapelig opptatt av å holde vaskehallene og stasjonen rene og pene.

Shell-talent

Geir Ove har deltatt på Shell sitt talentprogram med stor suksess. Etter talentprogrammet har han blitt enda flinkere til å motivere de ansatte, og han har tatt i bruk det han har lært under programmet. Shell Bilby’n i Trondheim har hatt stor suksess med konseptet matpakka, og er blitt en av landets beste matpakke-stasjoner med en økning i salg på nesten ti prosent.

Ansatte fra hele verden

Gjennom et samarbeidsprosjekt med Nav og Trondheim kommune, har Shell Bilby’n ansatt mennesker fra hele verden. Dette har skapt et flerkulturelt miljø og som et resultat av prosjektet har fire tidligere flyktninger endt med fast ansettelse og full jobb på Shell-stasjonen.

Geir Ove er en engasjert butikksjef med lang fartstid i Shell, og har nå vært en del av Shell-familien i 26 år. Geir Ove er alltid i godt humør og dette smitter over på både kunder og medarbeidere.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS