Første iskrem med aktive bakterier!

Den melkefrie og veganske isen Vegan Ice Dream er tilsatt probiotiske bakterier, og er derfor et godt valg for fordøyelsen, også for de som vanligvis velger meieriprodukter.

Nå finner du både blåbær- og tyttebærisen i butikkene.

Vegan Ice Dream fra Lovice er produsert i Sverige av www.bofood.se. Bofood er et ungt og fremtidsrettet selskap som har som mål å produsere mat som inspirerer til sunnere kostvaner, samtidig som man tar vare på klima og miljø.

Soyabønnene som er brukt i Lovice sin is er selvsagt GMO-fri. De har også lykkes med å få bort den bitre smaken som ellers er til stede ved bruk av soya. Isen er kremaktig og søt, og passer like godt for de som ellers ikke pleier å velge melkefritt, som til de som ønsker det.

Isen inneholder syltetøy med 70 % bær, henholdsvis blåbær og tyttebær. Isen kan spises som den er, du kan også drysse hakkede nøtter over eller – friske bær. Den passer like godt i kjeks med strø, som i en lekker dessertskål på festbordet.

En bonus er at isen er tilsatt en av verdens mest undersøkte probiotiske bakterier –  LP299v®. Denne har flere unike egenskaper: Den overlever magesyren og sprer seg i hele fordøyelsessystemet, fra munn til tarm. Den øker både mangfoldet og mengden av sunne bakterier, samt fortrenger de dårlige bakteriene.

Lovice distribueres i Norge av Markedspool – litt grønnere! www.markedspool-salg.no

Relaterte artikler