Daglig leder Adrian Lenart og driftsdirektør for Amka Holding as Kjetil Undem med McDelivery poser og plakat.
Daglig leder Adrian Lenart og driftsdirektør for Amka Holding as Kjetil Undem med McDelivery poser og plakat.

McDelivery til Stavanger

Alle burgereentusiaster i Stavanger kan nå enkelt få tilgang til favorittmenyen sin når McDonald's Sørgata starter med McDelivery. - Etter en innkjøringsuke er vi nå i full gang og responsen har vært over forventningen, sier daglig leder Adrian Lenart.

Publisert

Rask servering i restaurantene og lange åpningstider hos McDonald’s har gjort maten tilgjengelig til alle døgnets tider. Fra desember vil i tillegg folk i Stavanger kunne få sin favorittmeny levert hjem eller der de måtte befinner seg i bykjernen.

- Vi ønsker å øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene våre som ikke har mulighet til å komme til oss. Å starte med McDelivery er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi vil kunne levere McDonald`s mat der hvor kunden er, og på det tidspunktet hvor kunden ønsker det, sier franchisetaker Ronny Sigbjørnsen i en pressemelding.

McDonald's samarbeider med både Foodora og Wolt som begge gjør det enkelt å bestille burgere rett hjem når man ikke har anledning til å komme til restauranten selv.

McDelivery ble lansert den den 12. desember på McDonald's Sørgata. McDonald's mat vil være tilgjengelig syv dager i uken, mellom kl. 11.00 og 21.30.