Årets finalister - NM i Sunn fastfood: 3 av 8

Publisert: 19. september 2017 kl 17.02
Oppdatert: 19. september 2017 kl 17.02

- Jeg meldte oss på for at jeg syntes vårt konsept var midt i blinken for dette “tema”. Sunn mat i farten. Noen av våre supper inneholder kun grønnsaker og er økologiske i tillegg. Det er ren mat som vi brenner for, sier Stina Wiker.

Jøndal Gårdsbakeri lager opp sine supper og gryter i store kvanta om gangen.

Dette pakker vi i solide sous vide poser, da også holdbarheten er opp til ca. 25 dager fra produksjonsdato, forklarer hun.

Når suppene skal serveres varmes disse posene opp i vannbad.

Deretter serveres suppene som take away til arbeidsfolk som ønsker varm og sunn lunsj, men også til våre cafegjester. Vi selger også hele poser som folk kan varme selv hjemme til lunsj eller middag.

Saken fortsetter under annonsen

Gårdsbakeriet har frontet mesterskapet ved å bruke buttons på forklene sine og klistermerker på menytavlen.

- Vi har i tillegg klistret merkene på take away suppekoppene, og annonsert dette på Facebook.

Kundene er begeistret og de har kommentert at de heier på Jøndal Gårdsbakeri.

De synes det er morsomt at vi er med i konkurransen.

Erfaringer vi har gjort oss er at kundene stadig blir mer og mer er opptatt av å spise sunt. De setter pris på at det finnes andre alternativer enn bare “junk-food” som hurtigmat, avslutter Stina Wiker.

[gallery type="slideshow" size="large" ids="8131,8130,8129,8128,8132"]

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb