Feirer 150 års jubileum verden rundt

Mats Johansson i Haugen-Gruppen, og Anthony A. Simmons, president og administrerende direktør i McIlhenny Company. Han er også femte generasjons McIlhenny familiemedlem.

I 1868 høstet Edmund McIlhenny sin første TABASCO pepperavling i Avery Island i Louisiana. Vi var med på den storstilte feiringen i London. Den 19. juni ble det feiret i Oslo.

Tekst og foto: karine Hildonen Henriksen karine@askmedia.no

Stemningen var god da om lag 700 spesielt inviterte deltok på TABASKO Global Kitchen-party i London i mai. Blant kokkene fant vi kjente navn som Andrew Clarke, AngloThai, Breddos Tacos, Bubbledogs, Oyster Boy og flere til. De bød på fristende retter som hot-dogs, spicy kamskjell, hotte burgere og kyllingklubber, og velkjente drinker som Blody Mary og Sangrita Mochtail.

Familieeid i 150 år
– Det er veldig uvanlig å drive en familieeid bedrift etter 150 år. Av den grunn er alle vi i McIlhenny Company veldig glade og ydmyke over den populariteten vårt produkt har hatt, og fortsatt har. Vi håper å kunne fortsette som en familieeid bedrift i nye 150 år, sier Anthony A. Simmons, president og administrerende direktør i McIlhenny Company.

Hvordan nå dagens unge?
Når noen spør hva som holder han oppe om natten, er svare klart.
– Det er og fortsatt klare å gjøre et produkt som er 150 år gammelt, like relevant for en 18-åring i dag – som det er for andre forbrukere, smiler Simmons.
Og svaret er?
– Det er blant annet at jeg har 27-åringer i selskapet som ber meg om å bruke enorme ressurser på markedsføring. Og jeg lytter til det, fordi markedsføringen endrer seg med lynets hastighet i disse dager, og her må du holde tritt med utviklingen. Hovedutfordringen med det er blant annet teknologi og hvordan unge forbrukere bruker denne teknologien. Vårt mål er å sørge for at de får lære seg mer om vårt produkt. Det viktigste her, er at vi fortsatt har et 100 prosent rent
produkt, og at vi sørger for en god bærekraftig produksjon, for det er nettopp det dagens unge mennesker ser etter i dag. Vi har ikke noe tilsatt sukker, karbohydrater og andre tilsetningsstoffer som folk ikke vil ha i maten sin, det er viktig, avslutter Simmons.

TABASCO® Global kitchen i Oslo 
Mats Johansson i Haugen-Gruppen er stolt over å ha et så sterkt merkevare som TABASCO i sitt sortiment.
– Vi har gledet oss til å feire med om lag 150 spesielt inviterte bransjefolk i Oslo den 19. juni, der var det finale i TABASCO® Hot Chef 2018. I tillegg bød vi på mange smakfulle retter og musikk i skikkelig New Orleans stil. Gledelig var det også å få besøk av John Simmons, som er sjette generasjon fra McIlhenny familien, avslutter Mats Johanssson.

Under TABASKO Global Kitchen-party ble det server en mange fristende og smakfulle retter. Fellesbetegnelsen for rettene, var at de alle var hotte, i dobbelt forstand.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Relaterte artikler