Mat på farten FastFood 4/2017 er ute nå Hva har jeg lyst på i dag? Karine Hildonen Henriksen Karine Hildonen Henriksen Publisert 06.09.2017 - 05:31 Sist oppdatert 06.09.2017 - 07:31 Annonse fastfood mat på farten reportasjer leder nyheter papirutgaven
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
50 bilister fylte bensin fra dieselpumpe i Molde I forrige uke var det 50 kunder på en Circle K-stasjon i Molde, at de fikk bensin da de skulle fylle diesel.
Stavanger-regionen er Burger Kings nye satsningsområde I løpet av 2024 åpner Burger King tre nye restauranter i Stavanger-området: Ålgård, Tananger og Ganddal.
Vil heve kometansen innen handel og servering Oslo Handelsstands Forening (OHF) har som mål å tilby kompetanseheving. Derfor deler de hvert år ut mellom 200.000 og 400.000 kroner til videre- og etterutdanning av ansatte innen handel og servering.