FastFood 2/2017

Norges første iskrem-universitet

Publisert

NYTT NUMMER:

Norsk-amerikanske Ann Vestgren vant NM i burger som ble arrangert på SMAK 2017. Med vinner-burgeren Jucy Lucy, har Ann brukt oppskrifter og inspirasjon fra Saint Paul og Minneapolis i Nord-Amerika.

Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 2/2017 kan du lese om følgende:

TEMA: ISKREM

Har du til lyst å lære deg å lage ekte italiensk iskrem fra bunnen? Nå får du muligheten når Primulator starter kurs i ekte italiensk is-produksjon ved sitt Gelatouniversitet.

TEMA: ISBAR

Går for 1 million frosne drikker

I 2016 solgte MIX-kioskene til sammen hele 820 000 smoothies, milkshake, frappe og BrainCooler. I år satser de på 1 million.

Produktnyheter: IS

Yoghurtis og sorbet, fruitshake, glutenfritt og nye smaker.

Inspirerer til kreative sandwich- og burger-is

Hennig-Olsen IS har vist oss nye kreative måter å servere iskrem på. På kort tid kan du enkelt lage en smakfull burger-is, eller en snerten liten sandwich til kundene.

VEGOTREND

Vokser på vegotrenden

Den svenske hamburgerkjeden MAX har siden 2008 CO2-merket sine menyer. I januar 2016 femdoblet de det vegetariske tilbudet. Det har blitt den mest vellykkede produktlansering på nesten 50 år.

NM I BURGER

Norgesmester Ann Vestgren: Food is love

Norsk-amerikanske Ann Vestgren vant NM i burger som ble arrangert på SMAK 2017. Med vinner-burgeren Jucy Lucy, har Ann brukt oppskrifter og inspirasjon fra Saint Paul og Minneapolis i Nord-Amerika.

SMAK 2017:

Bildeglimt fra SMAK 2017

NM-nyheter fra SMAK 2017

Norgesmester i sunn fastfood

NM i Pizza

Fem vinnere i årets NM i Kaffekunst

CONVENIENCE

Narvesens butikker langs T-banen: Nytt moderne design

I løpet av 2017 skal alle Narvesen-butikker langs sporveiene i Oslo oppgraderes med et nytt og moderne design tilpasset travle kunder på farten.

ELBIL

McDonald’s: 77 ladepunkter i Norge

Familierestauranten McDonald’s er godt i gang med å rulle ut ladestasjoner ved alle sine Drive- Thru-restauranter i Norge. Så langt har 26 av 37 restauranter til sammen fått 77 ladere for elbiler.

Stopper for lunsj-lading

Torgeir Stegane jobber ved Telenor Arena og har ofte mange kundemøter i Oslo. Han har full oversikt over ladestasjon.

LUNSJ MED PETTER BRINCHMANN

Den dagen du slutter å oppføre deg som en liten bedrift, blir du en!

Salgsdirektøren i Nortura PROFF, Petter Brinchmann, er opptatt av å skape god energi og lede ut i fra gode holdninger. Du må søke etter neste mulighet hver eneste dag.

LEDERARTIKKEL

Iskrem i vente!

«Selv om vi nordmenn gjerne venter til mai før vi bestiller vår første iskrem, sitter det muligens bare som en gammel vane hos oss voksne. Barn spiser is året rundt, og der har vi voksne noe å lære.»

Les lederartikkelen her

FASTE SIDER

Produkter

Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt

Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide

Se nettutgaven her

FastFood kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre