Eureca har åpnet netthandelen

Den 10. oktober lanserte det nye grossistselskapet Eureca sin netthandel. Dette er en nysatsning i HORECA-markedet, som skal levere fleksible leveranser innen 6 timer. Den offisielle markeringen av lanseringen blir 17. november.

Eureca-gjengen feiret åpningen av netthandelen med kake!

– Alle involverte har jobbet på spreng, og vi har fått på plass dataløsninger som vil gjøre oss i stand til å levere et godt produkt tilpasset kundenes behov, fremhevet Ida Juliane Havnås, daglig leder i Eureca AS.

Stor fleksibilitet
– Det er tre år siden vi hadde det første møtet om etableringen av et grossistselskap tilpasset kunder med behov for større fleksibilitet, blant annet når det gjelder leveringstidspunkter og pakningsstørrelser. Målet var at alle prosessene skulle bygges opp veldig fleksibelt slik at vi kunne tilby løsninger etter kundens behov, forteller Havnås.

Høyt tempo
9. januar i år ble det bestemt å opprette selskapet, 30.mars ble det registrert i Brønnøysund.
– Den 1. juni startet vi å ansette folk. Det har vært en hektisk oppstartsperiode, og vi gleder oss veldig til å få teste ut systemene, sier Havnås.

Fantastisk reise
– Etableringen av Eureca har vært en fantastisk reise. Det hele startet som et logistikkprosjekt, og er nå gått over til å bli et markedsprosjekt. Alle som har vært involvert i dette har gjort en fantastisk innsats, understreket styreformann Stig W. Jørgensen.

– Når alle de praktiske utfordringene rundt denne etableringen er på plass, starter arbeidet med å etablere seg i markedet. Eureca har fått på plass en god gjeng med dedikerte folk som jeg er sikker på vil bidra til at man når de målene som er satt, sier Jørgensen.

Fredag 17. november klokken 12.00 er det duket for den offisielle lanseringen på Ryen i Oslo.


Relaterte artikler