Ny emballasje på populær kaffeserie

Coffee of the World-serien byr på kvalitetsbønner fra noen av de beste kaffeplantasjene i verden. Her kan du velge mellom kaffe fra bl.a. India, Java, Papua Ny-Guinea, Peru, Kenya og Rwanda. Serien byr på en spennende verden av nyanser med et vell av ulike smaker og aromaer.

Publisert

Nå kommer serien i en ny emballasje som forteller litt mer om de ulike kaffevariantenes særpreg og smaksprofil.

I denne serien finner du kaffetyper som betegnes enten som ”Blend” eller Single Origin” En blend er en blanding fra ulike plantasjer, regioner eller land. Single Origin betyr at kaffen kommer fra et bestemt område, og derfor gjerne har en særegen smak og aroma som er typisk for området hvor den dyrkes.

Coffee of the World består av mange stedsspesifikke typer. Den unike historien bak hver enkelt kaffe er dermed en viktig del av den totale opplevelsen. Kaffeproduksjonen på de ulike stedene har gjerne røtter flere århundrer tilbake i tid, og har satt sitt preg på lokalsamfunnene der den dyrkes.

En av de siste variantene som er lansert i serien, er Baba Budan fra Chikmagalur i India. Dette er en fyldig og søt kaffe med smak av blant annet moden frukt, kakao og tobakk. Den gir en god munnfølelse, og har en markant egenart slik også de andre variantene i denne serien har det.

 

Powered by Labrador CMS