Dypdykk i smak

Om kort tid er det gode smaker på alles lepper som gjelder. På SMAK 2017 får vi boltre oss de mest sanseligste mat-opplevelsene. Ifølge arrangøren rigges det opp til Nordens største messe i sitt slag, med flere titalls tusen besøkende.

Publisert

LEDER:

Denne lederartikkelen er hentet fra FastFood 1/2017.

Forhåpentligvis skal vi la oss inspirere av duggfriske nyheter fra hundrevis av utstillere. Vi skal og la oss imponere over nasjonale og nordiske mat-konkurranser. Nytt for Smak-messen i år, er blant annet Norgesmesterskapet i Burger. Her får vi se fire finalister fredag 10. februar, og det er knyttet store forventninger til dette mesterskapet, og til NM i Pizza.

Convenience er en bransje som har sitt utspring i KBS, gatekjøkken, små spisesteder og andre som serverer mat til folk på farten. Det er en bransje i vekst - som stadig får økt oppmerksomhet. Likevel kan det være litt vanskelig å forstå hvem og hva conveniencebransjen egentlig er. Det gir vi et fyldig svar på under våre temasider.

Ferske tall viser at stadig flere nordmenn ønsker å spise mindre kjøtt, de vil ha sunnere mat, og det skal være enkelt. Et av årets nyord fra Språkrådet er; Fleksitarianer. Det er både gledelig og spennende at stadig flere leverandører kommer med alternative produkter til kjøtt. På årets messe vil vi garantert få oss noen nye smaksopplevelser på denne fronten. Likevel kommer vi ikke unna det faktum at nordmenn elsker pizza. Det er ifølge ekspertene, vår favoritt-rett nummer en. Det har Circle K i Lillehammer virkelig fått erfare. Deres suksess-historie får du på side 8 i FastFood 1/2017.

Som ny redaktør i FastFood, ser jeg fram til å møte bransjefolket, og få en skikkelig smakebit av hele conveniencebransjen.

Vi sees på SMAK 2017!

Karine Hildonen Henriksen

Redaktør

 

Denne lederartikkelen er hentet fra FastFood 1/2017. Les mer om bladet her

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre