Domino's Pizza Norge fortsetter driften som normalt

I dag, onsdag 5. februar 2020, utstedte majoritetsaksjonæren i Domino's Pizza Norge, Domino's Pizza Group (DPG) sin finansielle rapport for fjerde kvartal, og ga en oppdatering omkring avhending av deres internasjonale virksomheter. Domino's Pizza Group uttalte at avhendingen av den norske virksomheten er en prioritet, gitt de operasjonelle tapene i det norske markedet.

Publisert

Per i dag består Domino’ Pizza Norge av 47 utsalgssteder fordelt over landet. For Domino's Norge fortsetter driften som normalt, parallelt med at Domino's Pizza Group er på utkikk etter nye eiere for å overta deres aksjer.

I Norge falt det totale salget med 10,5 prosent. Det såkalte like-for-like-salget, som er vekst justert for nye eller stengte virksomheter, falt med 18,4 prosent, melder Dagens Næringsliv.

Robin Caley i Domino's Norge. (Foto: Domino's Pizza)
Robin Caley i Domino's Norge. (Foto: Domino's Pizza)

Domino's Pizza Group bekreftet sin intensjon om å finne egnede eiere for virksomheten for å sikre at den suksessfulle merkevaren fortsetter å vokse i Norge, samt i øvrige internasjonale markeder.

Oppdatering omkring avhendingen av Domino's Pizza Groups aksjer vil bli formidlet når avtale med ny eier er på plass.

- Som administrerende direktør i Norge, er mitt fokus å drive virksomheten slik at den vokser og oppnår sitt fulle potensial. Målet vårt er uendret. I et konkurranseutsatt marked vil vi konkurrere om å bli den foretrukne pizzakjeden. Hver dag jobber vi for å holde kundene glade, samt tiltrekke oss nye, ved å tilby smakfulle håndlagde pizzaer, med fersk deig laget på de beste råvarer til en god pris, sier Robin Caley, administrerende direktør i Domino’s Pizza Norge.

- Vi leverer pizza rett på døren på under 30 minutter, med mindre du selv vil hente pizzaen din fra en av avdelingene våre. Vårt team, bestående av over 1000 kolleger, ser lyst på fremtiden til Domino's i Norge, avslutter Caley.

Les også:

Domino's gir opp

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!