(Foto: Google Map/Street wiev august 2017)
(Foto: Google Map/Street wiev august 2017)

Halvannet år fengsel for knivstikking på Peppes Pizza

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i ett år og seks måneder for å ha knivstukket en kvinnelig servitør på Peppes Pizza i Tromsø. Hendelsen skjedde bare 40 minutter etter at mannen slapp ut fra politiets varetekt, melder TV2 og iTromsø.  

Publisert

Den kvinnelige servitøren ble sendt til legebehandling etter hendelsen. Hun måtte sy flere sting og ble sykemeldt en lengre periode, men fikk ikke alvorlige fysiske skader.

Mannen har erkjent at han vær svært beruset under handlingen, og fordi det er selvpåført rus, må han straffes som om han var edru. Gjerningsmannen ble i tillegg dømt til å betale 75.000 kroner i erstatning til den kvinnelige ansatte han knivstakk. Advokat Alexander Greaker sier til TV2 at dommen vil bli anket til lagmannsretten.

LES OGSÅ: 31 ran mot kiosk, bensin og servering i 2018

I tillegg til knivstikkingen på Peppes, er mannen dømt for flere andre lovbrudd. Han skal blant annet ha knust vinduene i et restaurant-lokale og ha stjålet en jakke, samt laget svært dårlig stemning på en skole.

Les hele saken på TV2.no og iTromsø.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!