Foto: Veggie de Luca
Foto: Veggie de Luca

Åpner landets første «Veggie de Luca»

Som første kjede i Norge åpner Deli de Luca et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. Butikken åpner i dag, onsdag, på Grünerløkka i Oslo.

Publisert
Tormod Lier i Deli de Luca i Norge.
Tormod Lier i Deli de Luca i Norge.

Den nye vegan/vegetar-butikken vil tilby et annerledes produktutvalg. Det vil være fersksmurt mat i fokus, hvor det tilbys smaker fra hele verden med blant annet falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak.

- Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv. Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca» , sier Tormod Lier i Deli de Luca.

På sikt vil det bli vurdert å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker. Trenden og etterspørselen i markedet er tydelig: kundene ønsker butikker med godt utvalg og sunnere alternativer innenfor vegetar/vegan-segmentet.

Fakta om Deli de Luca

Den første Deli de Luca-butikken ble åpnet i 2003 i samme lokaler som de nå åpner «Veggie de Luca», Thorvald Meyersgate 34. Deli de Luca er etablert på 70 Esso-stasjoner rundt om i landet.

Foruten Deli de Luca langs vei, er det 30 Deli de Luca-butikker i byer.

Powered by Labrador CMS