jobb og ledelse

Nytt om navn fra nr. 12/2004

Kristine M. Madsen, Bull & CoRoy Thore Larsen, Alfred Berg NorgeKristin Julie Klæboe, Bertel O. SteenSigurd Ugland, Alfred Berg NorgeTom Erik Harnes, Postrom MaskinerEirik Torbjørn Hauge, Alfred Berg NorgeLars Arne Ryssdal, Oljeindustriens LandsforeningHanne Rønneberg, Entreprenørforeningen Bygg og AnleggBeate Bredesen, Skagen FondeneJan Eriksen, Securesoft NorwayThomas Lie, DnB NOR MarketsLars Rinnan, BRO Consulting

Publisert Sist oppdatert

Kristine M. Madsen, Bull & Co
Kristine M. Madsen tiltrådte som partner i Bull & Co den 1. juni 2004. Hun har arbeidet med informasjonsteknologi og immaterialrett siden 1988, og kommer sist fra advokatfirmaet Wiersholm, Mellbye & Bech, hvor hun bidro til å bygge opp Wiersholms InfoMedia-avdeling. Tidligere har hun vært fullmektig i Smith Grette Wille, og juridisk rådgiver i Statens Datasentral. Madsen sitter i styret i Oslo krets av den norske Advokatforening, og er medlem av Advokatforeningens representantskap.

Roy Thore Larsen, Alfred Berg Norge
Roy Thore Larsen (33) er ansatt i Alfred Berg Norge for å styrke tradingfunksjonen spesielt innenfor derivater og strukturerte produkter. Larsen kommer fra stillingen som derivatmegler i Handelsbanken, hvor han har vært ansatt siden 2000.

Kristin Julie Klæboe, Bertel O. Steen
Kristin Julie Klæboe bytter jobb innad i Bertel O. Steen. Hun begynner som produktsjef for Smart i Mercedes Benz-organisasjonen, som konsernet har fått agentur på. Hun fratrer dermed sin stilling som PR- og informasjonssjef i Peugeot Norge.

Sigurd Ugland, Alfred Berg Norge
Sigurd Ugland (30) er ansatt som Trader i Alfred Berg Norge og kommer fra stilling som seniorrådgiver og aktuar hos Statens Pensjonskasse. Ugland tiltrådte 1. juni 2004.

Tom Erik Harnes, Postrom Maskiner
Tom Erik Harnes (34) er ansatt som ny daglig leder hos kontormaskinimportøren Postrom Maskiner as. Etter utdannelse fra NMH og ett år som kontormaskinselger startet han i Postrom Maskiner i 1996. De fire siste årene har han innehatt stillingen som salgssjef, med ansvar for direkteselgere i egen organisasjon og det eksterne salget gjennom et landsdekkende forhandlerapparat.

Eirik Torbjørn Hauge, Alfred Berg Norge
Eirik Torbjørn Hauge (36) er ansatt i Alfred Berg Norge for å styrke tradingfunksjonen spesielt innenfor derivater og strukturerte produkter. Hauge kommer fra stillingen som derivatmegler i Handelsbanken hvor han har vært ansatt siden 2000.

Lars Arne Ryssdal, Oljeindustriens Landsforening
Lars Arne Ryssdal (40) er ansatt som direktør og leder av avdeling for næring og miljø i Oljeindustriens Landsforening (OLF). Han er utdannet sivilingeniør innen informasjonsteknologi fra NTNU/NTH i Trondheim og har bred politisk og yrkesmessig erfaring, senest som statssekretær i Arbeids- og administrasjonsdepartementet (AAD) frem til mars i år.

Hanne Rønneberg, Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg
Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) har fått sin første kvinnelige styreleder, Hanne Rønneberg. Hun er en av få kvinnelige ledere i byggenæringen. I dag har hun sitt virke i Skanska Norge AS, hvor hun er direktør for virksomheter. Rønneberg har gjort en rask karriere i EBA og i Byggenæringens Landsforening, hvor hun er styremedlem.

Beate Bredesen, Skagen Fondene
Beate Bredesen (31) er ansatt som porteføljeforvalter ved Skagen Fondenes Stavanger-kontor. Hun har arbeidet seks år som analytiker ved Orklas investeringsavdeling i Oslo. Her hadde hun ansvar for selskaper innen bank, forsikring og eiendom. Bredesen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Sandvika og har spesialisering i finans.

Jan Eriksen, Securesoft Norway
Jan Eriksen (43) er ansatt som økonomisjef i Securesoft Norway AS. Eriksen kommer fra finansavdelingen i Norske Skog hvor han har hatt en mellomlederstilling i tre år. Her har han hatt ansvar for oppgjør, kontroll og rapportering av konsernsenterets finansielle transaksjoner. Eriksen er utdannet revisor fra BI, og har i årene før Norske Skog vært to år i Riksrevisjonen og syv år som regnskaps- og oppgjørssjef i ABG Securities.

Thomas Lie, DnB NOR Markets
Thomas Lie går fra Norse Securities til DnB NOR Markets hvor han skal være aksjeanalytiker innen privatmarkedet. Lie har vært fem år i Norse og har hovedsakelig dekket teknologisektoren.

Lars Rinnan, BRO Consulting
Lars Rinnan (37) er ansatt som administrerende direktør i Umoe-selskapet BRO Consulting AS, som er rådgivere innen Business Intelligence. Han er utdannet diplomøkonom fra BI og MBA fra Lancaster University i England, og kommer nå fra stillingen som direktør for et forretningsområde i CRM-selskapet talk2me AS.

Powered by Labrador CMS