Matbørsen produserer blant annet ferdige middagsretter til dagligvare og storhusholdning. Arkivfoto: Karine Hildonen Henriksen
Matbørsen produserer blant annet ferdige middagsretter til dagligvare og storhusholdning. Arkivfoto: Karine Hildonen Henriksen

Korona påvist hos ansatte i Matbørsen

42 personer er satt i karantene etter at det er påvist koronasmitte hos flere ansatte. Produksjonen i det lille produksjonsanlegget ved Borgeskogen i Stokke er foreløpig stoppet i ti dager.

Publisert Sist oppdatert

Det melder lokalavisen i Sandefjord, Sandefjords Blad.

Totalt har bedriften 240 medarbeidere, og nå er 42 personer satt i karantene som følge av påvist smitte blant ansatte i "uren sone" på søndag. I ettertid har ansatte også i "ren sone" fått påvist smitte, dermed ble det full stans i det lille anlegget.

– Jeg vil ikke betegne situasjonen som kritisk. Men det er klart dette er alvorlig. Ingen kan jo være sikker på hvordan pandemien utvikler seg, sier daglig leder Dag Freddy Henriksen til avisen.

Henriksen har satt krisetab og valg en føre-var-strategi. Han poengterer at de har hatt høy beredskap og trent på en slik situasjon i lengre tid.

Matbørsen leverer blant annet ferdigproduserte middags- og måltidsretter til dagligvarehandel og til storhusholdningsmarkedet, eksempelvis til Kiwi og Meny.

Ifølge avisen vil nedstengningen av det lille produksjonslokalitetene ikke umiddelbart få noen konsekvenser for leveransene.

Powered by Labrador CMS