Convenience 4/2019 er ute nå

Langs E6 mellom Levanger og Stjørdal ligger Vuddy Valley og Kortmans Lysfabrikk. I 2016 hadde de et 10-talls bord i sin amerikanske tilbygde diner. Nå har Pick Up Cafe’en utvidet kraftig og sørget for betydelig mer boltreplass til både dineren og lysutsalget.

Convenience 4/2019 er på vei ut til abonnentene. I denne utgaven kan du lese om følgende:

LEDER

Velkommen inn i varmen!
«Etter en varierende sommer med tidvis sol, og kanskje enda flere kjølige dager, er det lov til å glede seg til høstens innekos.»
Les lederartikkelen her


INNREDNING OG PRAKTISK UTSTYR

Pick Up Cafe i Vuddu Valley:
Satser friskt med ny stor diner
TRØNDELAG: Langs E6 mellom Levanger og Stjørdal ligger Vuddy Valley og Kortmans Lysfabrikk. I 2016 hadde de et 10-talls bord i sin amerikanske tilbygde diner. Nå har Pick Up Cafe’en utvidet kraftig og sørget for betydelig mer boltreplass til både dineren og lysutsalget. I tillegg satser de på enda flere kulturelle innslag og museer for både voksne og barn.


TEKNOLOGI OG KASSE

Droppet VippsGO og innførte nytt system
Våren 2018 innførte Lekter’n i Oslo nytt bestillingssystem via VippsGo. I april 2019 byttet de til et nytt spesialtilpasset bestillings- og betalingssystem, blant annet på grunn av manglende fleksibilitet i VippsGO.

Stor etterspørsel etter selvbetjening
Retail Solution har spesialisert seg på skreddersydde kasseløsninger for sine kunder. Integrerte bestillings- og betalingssystem har blitt ett av deres spesialfelt.


KASSE- OG BETALINGSLØSNINGER

– 30 til 40 prosent mangler fortsatt nytt kassesystem
For ett år siden varslet Thomas Hassel at tiden for å bytte kassesystem begynte å renne ut. Fristen har gått ut, og fortsatt manger 30 til 40 prosent et kassasystem som er godkjent i henhold til det nye regelverket.

Skatteetaten varsler betydelig opptrapping av kontroller
Fra 1. januar 2019 måtte bokføringspliktige ha sørget for å anskaffe et kassesystem som er innenfor regelverket. Nå varsler Skatteetaten om en opptrapping av kontroller i alle bransjer.


INNREDNING OG KONSEPTUTVIKLING

Leon med nok en nyåpning:
– En varm atmosfære er viktig
Mandag 1. juli åpnet fastfoodkjeden Leon nok en ny avdeling, denne gang ved Munch Brygge i Operagata. Valg av kvalitetsmøbler og interiør er et bevisst grep for å skape en varm og hyggelig atmosfære.


ÅRETS RETAILER I SHELL
– Hvis du har ett svakt ledd ett eller annet sted i kjeden, vil det til slutt ryke
VÆRNES: Steinar Leirvik (51) har jobbet nesten 30 år i bransjen. I mars ble han kåret til Årets Retailer i Shell. Prisen var den tredje i rekken av priser for den sympatiske lederen. I dag driver han syv Shellstasjoner i Trøndelag, og er glødende opptatt av sine medarbeidere. – Det er viktig å ha tro på at alle medarbeidere leverer slik at kundene ønsker å komme tilbake, sier han.


KOMPETANSE OG ARBEIDSMILJØ

8 av 10 sjefer krever videregående

Det viser ferske tall fra Kompetanse Norges årlige undersøkelse Virksomhetsbarometeret, som har undersøkt norske virksomheters rekruttering og kompetansebehov.


LUNSJ MED ANN HELEN VÅGE

– Ingen kan være alene om verdens beste ide
Oslo: Ann Helen Våge har årelang erfaring fra Esso, tidligere Statoil og nå Circle K. Som leder er hun opptatt av å sette retning, la teamet og fagfolkene få plass – samtidig som hun bidrar ved å legge til rette for det.
– Samhandling er viktig fordi ingen har patent på verdens beste ide, sier hun til Convenience.


BRANSJEJUS

Kan vi kreve at våre kvinnelige ansatte bruker høye hæler og sminke?


 

FASTE SIDER

Produkter
Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt
Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide
Se nettutgaven her


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

 

Relaterte artikler