Nyheter

Fuze Tea kommer til Norge

Fuze Tea er en populær iste i store deler av verden. Nå lanseres den i Norge, med smaker som er spesielt utviklet for et europeisk publikum. Perfekt for alle som vil ha deilig iste med mindre sukker, sier Karen Huffman i Coca-Cola Norge.

Publisert Sist oppdatert

Snart kan nordmenn som er glade i iste finne et nytt alternativ i norske butikkhyller. Nykommeren heter Fuze Tea, og har vært en braksuksess i andre deler av verden.

Det er stort at vi nå kan lansere Fuze Tea her i Norge. Dette er en ny og annerledes iste, som allerede er en suksess i over 40 andre land. De variantene som kommer til Norge er utviklet spesielt for oss i Europa; kombinasjonen av urter som kamille og hibiskus, teekstrakt og fruktsafter skaper uventede smaker vi tror mange vil like, sier Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge.

I Norge kommer Fuze Tea som grønn te med mango og kamille, sort te med fersken og hibiskus, sort te med sitron og sort te med fersken.

Fuze Tea er en av våre raskest voksende merkevarer internasjonalt. Lanseringen i Norge er et nytt steg på veien mot å bli totalleverandør av ulike typer drikker, også i det norske markedet. Vi vil rett og slett gi forbrukerne enda mer å velge i ut over våre allerede kjente merkevarer, fortsetter Karen Huffman.

Få kalorier og en bærekraftig produksjon

Fuze Tea er en del av Coca-Cola sitt arbeid med å redusere kaloriinnholdet i porteføljen, samt å bidra til en reduksjon i nordmenns inntak av sukker; de ulike variantene har fra 14 til 19 kalorier per 100 ml.

Folk vil ha gode smaker med færre kalorier. Fuze Tea søtes med en kombinasjon av sukker og ekstrakt fra stevia-planten, og passer dermed godt for alle som ønsker en deilig iste med færre kalorier, sier Huffman.

Teekstraktet i Fuze Tea kommer fra teblader som er dyrket på en 100 prosent bærekraftig måte. Dette bygger på vår strategi om at 100 prosent av de viktigste råvarene i alle drikkene til Coca-Cola skal produseres på en bærekraftig måte innen 2020, avslutter Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS