Årets stasjonsdrivere; Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld sammen med avtroppende norgessjef Thomas Støkken.
Årets stasjonsdrivere; Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld sammen med avtroppende norgessjef Thomas Støkken.

Circle K har kåret årets stasjonsdrivere

Thomas Hovda fra Circle K Kallerud i Oppland og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden, Fredrikstad i Østfold er kåret til «Årets Stasjonsdrivere» i Circle K.

Publisert

Det skjedde foran en fullsatt sal med nærmere 500 tilhørere på tidenes første Circle K forhandlerkongress i Spania mandag.

Det var avtroppende BU-leder Thomas Støkken som fikk æren av å kåre de to prisvinnerne, Thomas Hovda fra Circle K Kallerud som årets franchisetaker og Leni Fjeld fra Circle K Østsiden som årets daglige leder egeneide stasjoner.

Begge har levert sterke resultater på sine stasjoner.

Vekst og økt lønnsomhet

Leni Fjeld er daglig leder på en av selskapets egeneide stasjoner, og får prisen for å ha levert sterke resultater siste driftsår. Under Leni’s stødige ledelse har Circle K Østsiden opplevd vekst, økt lønnsomhet og et godt nivå på orden og renhold.

-Leni har en fantastisk vekst på ferske sandwich med hele 21 prosent, overskuddet endte på 1,3 millioner kroner, er en økning på 35 prosent mot fjoråret og selv om drivstoffsalget var stengt i åtte uker på grunn av bytte av pumper og tanker. Hun knytter til seg mange kunder til vårt lojalitetsprogram EXTRA, sa norgessjef Thomas Støkken da han overrakte henne prisen.

Leni har jobbet i selskapet i over 12 år, og de siste seks årene som daglig leder på stasjon. Hennes Circle K-kolleger beskriver Leni som en som gladelig hjelper til, som holder ord. Hun brenner for jobben, og særlig stasjonen, og det er jevnlig utegrilling og aktiviteter for kundene.

-Jeg er veldig, veldig glad. Dette er stort, sa en stolt Leni Fjeld etter at hun mottok prisen.

Thomas 3. generasjon stasjonsdriver Hovda

Thomas Hovda fra Kallerud i Oppland er 3. generasjon stasjonsdriver på Gjøvik. Støkken trakk frem følgende om Thomas:

- Han selger 83 ferske sandwich og 80 hamburgere hver dag. Mat utgjør 45 prosent av butikkomsetningen, vekst på mat var i fjor på syv prosent og han leverte et overskudd på 1,8 millioner kroner på Circle K Kallerud.. Stasjonen får veldige gode tilbakemeldinger fra kundene, og er kjent langt utenfor Opplands grenser for ekstra god service. Circle K Kallerud er en ren og pen stasjon, med et svært godt varetrykk, sa norgessjef Thomas Støkken da han utropte 3. generasjon Hovda til årets franchisetaker i Circle K.

Thomas Hovda har jobbet ca. 20 år på bensinstasjon, og vært franchisetaker nå i snart fem 5 år.

Stasjonsdriveren på Kallerud beskrives av sine kolleger som en strukturert kar, med god kontroll og gode rutiner på stasjonen, han går alltid foran som et godt eksempel for sine medarbeidere. Han legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø på stasjonen, mange av de ansatte på stasjonen har jobbet der siden oppstarten for ca. 15 år siden.

Circle K Kallerud har vokst kontinuerlig siden oppstarten, og er blant de beste Circle K-stasjonene i Norge.

Fem drivere gikk til finalen, i tillegg til Leni og Thomas var det Anne Valborg Haugland fra Circle K Elvebakken i Finnmark, Tom Tuven fra Circle K Korgen i Nordland og Jostein Kristiansen, Circle K Kvala i Rogaland.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg  oss på Facebook

.

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev
Powered by Labrador CMS