STASJONSTALENT. Tonje Cesilje Stabell på Circle K Hesseng er kåret til Årets talent. Foto: Circle K
STASJONSTALENT. Tonje Cesilje Stabell på Circle K Hesseng er kåret til Årets talent. Foto: Circle K

Hun er årets Circle K-talent

Oslo: Tonje Cesilje Stabell er kåret til Årets talent i Circle K Norge. – Dette kommer som et sjokk, og gir meg motivasjon til å satse videre, sier finnmarksjenta som driver stasjonen Circle K Hesseng sammen med sin far og søster.

Publisert

Smittende humør. Hardtarbeidende og med en sterk vilje til å bli skikkelig god. En samlende person som tar et naturlig lederansvar. Dette er noen av karakteristikkene talentjuryen til Circle K bruker for å beskrive vinneren av Årets talent 2017, Tonje Cesilje Stabell.

I et sterkt talentkull har Tonje utmerket seg som en målrettet, kundeorientert, nysgjerrig og ekstremt inkluderende person. Hun er en fantastisk ambassadør for Circle K, sier Lene Foldvik, ansvarlig for opplæring i Circle K Norge.

Satser videre på Hesseng

Tonje har nettopp fullført selskapets toårige talentprogram, og ser nå fram til å satse videre i familiebedriften på Hesseng i Sør-Varanger kommune. Her jobber hun side om side med søsteren Siw-Hege, og pappa Geir som er stasjonseier. Totalt har Circle K Hesseng 4-5 heltidsansatte og flere deltidsansatte.

Jeg har vært med og drevet stasjonen siden 2009, og gjennom talentprogrammet har jeg fått svært nyttig påfyll om alt fra stasjonsøkonomi til bollepynt. Dessuten har jeg fått et sterkt faglig nettverk og samhold med de andre som deltok på programmet. Vi holder kontakten og spør hverandre ofte om råd, sier Tonje.

13 år og lagersjef

Allerede som 13-åring hadde hun sin første arbeidsdag på stasjonen på Hesseng, som selvutnevnt lagersjef.

Jeg fylte på med brus og andre varer når det var tomt i hyllene. Du kan nesten si at jeg er født og oppvokst på stasjon, og jeg har alltid ønsket å jobbe med mennesker og treffe nye folk hver dag, forteller Tonje.

Omsetning og trivsel til værs

Pappa Geir er stolt over datterens talentpris, men egentlig ikke så veldig overrasket. Tonje er en utrolig engasjert person, og når hun går inn for noe så gir hun alltid 100 prosent, sier han.

Ifølge Geir har talentutdanningen til Tonje virket positivt på hele Circle K Hesseng:

Omsetningen har gått opp og trivselen på stasjonen har steget enda et hakk. Tonje er flink til å få med seg folk. Vi har et svært godt miljø her på Hesseng og vi har nesten ikke sykefravær, sier han.

(Pressenytt)

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg  oss på Facebook

.

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev
Powered by Labrador CMS